Siirry sisältöön
Abstraktit
Abstraktihaku työryhmiin on parhaillaan käynnissä!
Abstrakteja voi lähettää työryhmiin aina 10.1.2021 saakka Ohjeet-otsikon alta löytyvän linkin kautta. Kuvaukset sosiaalityön professiota käsittelevistä työryhmistä löytyvät sivulta "Työryhmät".
 
Abstrakti tulee kohdistaa yhteen teemakokonaisuuteen ja nimetä. Abstraktista on hyvä tulla esiin tutkimuksen/hankkeen tehtävä, tavoitteet, lähtökohdat, tulokset ja johtopäätökset (enintään 300 sanaa).  Abstrakti voi koskea tutkimusta tai kehittämishanketta. Jos et löydä esityksellesi sopivaa työryhmää, voit tehdä abstraktiehdotuksen posterityöryhmään.

Lähtökohtaisesti työryhmien vetäjät valitsevat työryhmäänsä esitykset palautetuista abstrakteista. Kukin työryhmä järjestetään vain yhtenä päivänä. Jos työryhmään ei tullut abstrakteja, työryhmää ei järjestetä.
 
Abstraktin jättäneille ilmoitetaan abstraktin hyväksymisestä haun päätyttyä, viimeistään 18.1.2021. Valitut abstraktit julkaistaan päivien virtuaalitapahtumasivulla tapahtuman aikaan sähköisessä abstraktikirjassa.
 
Tarkemmat ohjeet työryhmäesityksiin ja postereihin päivitetään tälle tapahtumasivustolle 18.1.2021.
 
Abstraktit jätetään Oxford Abstracts -abstraktinhallintaohjelman kautta.
Ohjeet

*   Klikkaa kirjautumislinkkiä:
Kirjautumislinkki

ja kirjaudu tai rekisteröidy järjestelmään. Jos et ole aiemmin käyttänyt Oxford Abstracts -järjestelmää, kirjoita sähköpostisi tekstilaatikkoon ja klikkaa sen alla olevaa "register" tekstiä ja pääset täyttämään rekisteröitymislomakkeelle nimesi ja luomaan itsellesi järjestelmään salasanan.

  *   Rekisteröitymisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut suoraan abstraktilomakkeelle.

  *    Lomakkeella kysytään:

-abstraktin otsikko
-abstraktiteksti maks. 300 sanaa
-kirjoittajat ja kirjoittajien organisaatiot
-julkaisulupa - lupa julkaista abstrakti päivien tapahtuma-alustalla (pääsy vain osallistujilla)
-toivomasi esitysmuoto
-työryhmä, johon abstraktisi mielestäsi parhaiten sopisi (valitse vetovalikosta).
 
HUOM! Paina "submit" lähetysnappia sivun alareunassa kun haluat tallentaa tai lähettää lomakkeen
 

  *   saat lähetyksen jälkeen automaattisen vahvistusviestin, tarkista roskapostisi varmuuden vuoksi, jos et saa viestiä.

  *   Huomaa, että voit kirjautua järjestelmään kirjautumislinkin kautta milloin vain uudelleen ja muokata abstraktiasi 10.1.2021 asti.

  *   Hyväksymis- ja infoviestit lähetetään vain järjestelmään kirjautuneelle abstraktin jättäjälle. Jos esittäjä on muu henkilö, muista lähettää viestit myös hänelle tiedoksi.

Työryhmävetäjät saavat omaan ryhmäänsä hyväksyttyjen abstraktien yhteystiedot (nimi + sähköposti) mahdollista ryhmään liittyvää tiedotusta varten.

  *   Jos sinulla on kysyttävää abstraktiprosessista, ota yhteyttä: info@aboaservices.fi

Oxford Abstracts on englanninkielinen abstraktinhallintaohjelma, suurin osa teksteistä lomakkeella ja viesteissä on voitu muuttaa suomenkielisiksi, mutta joissakin kohdissa alkuperäiskieltä ei ole voitu muuttaa.

 
 
 
-------------------------------------------------------------------

Työryhmäkutsu 

 
PÄÄTTYNYT
Sosiaalityön paikka yhteiskunnassa on jännitteinen: Se saa valtuutuksensa toimia lainsäädännön kautta, ja toisaalta sen professio pohjaa tieteelliseen tietoon. Sosiaalityön tutkimuksen päivillä käännetään katseet sosiaalityöntekijöihin ja heihin liittyvään tutkimukseen. Kiinnostus kohdistuu laajasti sosiaalityöntekijöitä käsittelevään tutkimukseen, kuten erilaisiin urapolkuihin, työhyvinvointiin, asiantuntijuuteen, ammatillisuuteen ja ammatillisiin käytäntöihin sekä professioiden välisiin kamppailuihin. 
 
Lähetäthän ehdotuksesi työryhmästä 8.11. mennessä päivien sihteerille Tuuli Mattilalle (metumat@utu.fi). Työryhmäehdotus sisältää työryhmäkuvauksen (noin 250 sanaa) sekä työryhmän vetäjän tai vetäjien nimet yhteystietoineen (organisaatio ja sähköposti). Työryhmät voivat olla suomen-, ruotsin, tai englanninkielisiä.
 
Sosiaalityön tutkimuksen päivät järjestetään verkkotapahtumana ja työryhmät kokoontuvat päivillä etäyhteyksin. 
 
_______________________________________________