Siirry sisältöön
Abstraktit
Ohjeita esittäjile
Suulliset työryhmäesitykset
-Työryhmäesitysten pituus on noin kymmenen minuuttia ja sen jälkeen aikaa kysymyksille ja keskustelulle riippuen esitysten määrästä työryhmässä 
-Työryhmäohjelma on julkaistu ja löytyy alasivulta "Työryhmäohjelmat"
-Valmistele esitysmateriaali Powerpoint-ohjelmalla. Työryhmässä esittäjät voivat jakaa esityksensä omalta tietokoneen näytöltään. On suositeltavaa sulkea muut selaimet, pitää vain oma esitystiedosto auki, niin jaettava tiedosta on helppo valita Zoomissa. 
-Työryhmät toteutetaan Zoom-webinaarina, linkki työryhmiin löytyy päivien aikaan virtuaalialustalta. Saavuthan Zoomiin ajoissa, noin 5-10 min ennen ohjelman alkua. Ohje Zoomin käyttöön tässä
Tutustu ohjeeseen ja käy myös testaamassa Zoomia ohjeessa olevan linkin kautta. 
Posteriesitykset

Ohjeet ePosterin tekoon:
-Tee posteri PowerPoint-ohjelmalla ja tallenna PDF-muodossa
-Posterissa saa olla maks. 4 diaa
-Käytä Microsoft Officen standard-fontteja
-Nimeä posteri tiedosto:  esittäjän sukunimi.pptx

 

ePosterin lisäksi voit halutessasi tehdä 1-3 minuuttia pitkän videoesityksen posteristasi! 

 

Posterivideo:
-tallenna video Mp4 videotiedostona
-videot ajetaan ei-julkiselle YouTube-kanavalle päivien ajaksi ja linkitetään päivien virtuaalialustalle

 

Toimita ePosterisi ja videosi tämän lomakkeen kautta viimeistään 4.2.
Posterilomake

 

Huom. Abstraktit, posterit ja videotallenteet ovat osallistujien katsottavissa virtuaalialustalla 5.3. asti. 

 

Päivien aikana virtuaalialustan posterihuoneessa on chat-toiminto ja osallistuvat voivat kysyä kysymyksiä postereihin liittyen, olethan paikalla vastailemassa ohjelmaan merkittyjen posterikatseluaikojen mukaisesti. Työryhmäsession aikaan posteriesittäjät voivat osallistua muihin työryhmiin. 

 

Paras posteri palkitaan!
Päivien aikana osallistujat saavat äänestää parasta posteria ja voittanut posteri julkaistaan perjantaina 19.2. iltapäivällä.

 
 
 
-------------------------------------------------------------------
Abstraktien jättö työryhmiin on päättynyt
 
Abstrakteja voi lähettää työryhmiin aina 20.1.2021 saakka Ohjeet-otsikon alta löytyvän linkin kautta. Kuvaukset sosiaalityön professiota käsittelevistä työryhmistä löytyvät sivulta "Työryhmät".
 
Abstrakti tulee kohdistaa yhteen teemakokonaisuuteen ja nimetä. Abstraktista on hyvä tulla esiin tutkimuksen/hankkeen tehtävä, tavoitteet, lähtökohdat, tulokset ja johtopäätökset (enintään 300 sanaa).  Abstrakti voi koskea tutkimusta tai kehittämishanketta. Jos et löydä esityksellesi sopivaa työryhmää, voit tehdä abstraktiehdotuksen posterityöryhmään.

Lähtökohtaisesti työryhmien vetäjät valitsevat työryhmäänsä esitykset palautetuista abstrakteista. Kukin työryhmä järjestetään vain yhtenä päivänä. Jos työryhmään ei tullut abstrakteja, työryhmää ei järjestetä.
 
Abstraktin jättäneille ilmoitetaan abstraktin hyväksymisestä haun päätyttyä, viimeistään 25.1.2021. Valitut abstraktit julkaistaan päivien virtuaalitapahtumasivulla tapahtuman aikaan sähköisessä abstraktikirjassa.
 
Tarkemmat ohjeet työryhmäesityksiin ja postereihin päivitetään tälle tapahtumasivustolle 25.1.2021.
 
Abstraktit jätetään Oxford Abstracts -abstraktinhallintaohjelman kautta.
Ohjeet

*   Klikkaa kirjautumislinkkiä:
Kirjautumislinkki

ja kirjaudu tai rekisteröidy järjestelmään. Jos et ole aiemmin käyttänyt Oxford Abstracts -järjestelmää, kirjoita sähköpostisi tekstilaatikkoon ja klikkaa sen alla olevaa "register" tekstiä ja pääset täyttämään rekisteröitymislomakkeelle nimesi ja luomaan itsellesi järjestelmään salasanan.

  *   Rekisteröitymisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut suoraan abstraktilomakkeelle.

  *    Lomakkeella kysytään:

-abstraktin otsikko
-abstraktiteksti maks. 300 sanaa
-kirjoittajat ja kirjoittajien organisaatiot
-julkaisulupa - lupa julkaista abstrakti päivien tapahtuma-alustalla (pääsy vain osallistujilla)
-toivomasi esitysmuoto
-työryhmä, johon abstraktisi mielestäsi parhaiten sopisi (valitse vetovalikosta).
 
HUOM! Paina "submit" lähetysnappia sivun alareunassa kun haluat tallentaa tai lähettää lomakkeen
 

  *   saat lähetyksen jälkeen automaattisen vahvistusviestin, tarkista roskapostisi varmuuden vuoksi, jos et saa viestiä.

  *   Huomaa, että voit kirjautua järjestelmään kirjautumislinkin kautta milloin vain uudelleen ja muokata abstraktiasi 20.1.2021 asti.

  *   Hyväksymis- ja infoviestit lähetetään vain järjestelmään kirjautuneelle abstraktin jättäjälle. Jos esittäjä on muu henkilö, muista lähettää viestit myös hänelle tiedoksi.

Työryhmävetäjät saavat omaan ryhmäänsä hyväksyttyjen abstraktien yhteystiedot (nimi + sähköposti) mahdollista ryhmään liittyvää tiedotusta varten.

  *   Jos sinulla on kysyttävää abstraktiprosessista, ota yhteyttä: info@aboaservices.fi

Oxford Abstracts on englanninkielinen abstraktinhallintaohjelma, suurin osa teksteistä lomakkeella ja viesteissä on voitu muuttaa suomenkielisiksi, mutta joissakin kohdissa alkuperäiskieltä ei ole voitu muuttaa.

 
 
 
-------------------------------------------------------------------

Työryhmäkutsu 

 
PÄÄTTYNYT
Sosiaalityön paikka yhteiskunnassa on jännitteinen: Se saa valtuutuksensa toimia lainsäädännön kautta, ja toisaalta sen professio pohjaa tieteelliseen tietoon. Sosiaalityön tutkimuksen päivillä käännetään katseet sosiaalityöntekijöihin ja heihin liittyvään tutkimukseen. Kiinnostus kohdistuu laajasti sosiaalityöntekijöitä käsittelevään tutkimukseen, kuten erilaisiin urapolkuihin, työhyvinvointiin, asiantuntijuuteen, ammatillisuuteen ja ammatillisiin käytäntöihin sekä professioiden välisiin kamppailuihin. 
 
Lähetäthän ehdotuksesi työryhmästä 8.11. mennessä päivien sihteerille Tuuli Mattilalle (metumat@utu.fi). Työryhmäehdotus sisältää työryhmäkuvauksen (noin 250 sanaa) sekä työryhmän vetäjän tai vetäjien nimet yhteystietoineen (organisaatio ja sähköposti). Työryhmät voivat olla suomen-, ruotsin, tai englanninkielisiä.
 
Sosiaalityön tutkimuksen päivät järjestetään verkkotapahtumana ja työryhmät kokoontuvat päivillä etäyhteyksin. 
 
_______________________________________________