Siirry sisältöön
22.12. Märynummi

MÄRYNUMMEN JOULUCUP

Märynummen Salo Night-O päättää vuoden 2023 tapahtumasarjan perjantaina 22.12.  Lämmintä glögiä/mehua ja pientä jouluista tarjoilua kaikille osallistujille!
 
 
Tulostekartta 2023, A-rata (6,5 km) 1:10 000, radat B (4,1 km), C (3,0 km) ja D (2,1 km) 1:7500, käyräväli 5 m. Rastimääritteet kartassa. Ratamestari Tomi Mattila.
 
Lumitilanne update 22.12. klo 10.00: Yön aikana on satanut uutta lunta n. 5 cm lisää. Huomioi, että jotkin polut voivat olla petollisen liukkaita kun tamppaantunut jää jää uuden lumen alle piiloon.
Tätä ennen lunta oli maastossa vaihtelevasti, enimmilläänkin vain n. 7-10 cm avoimilla paikoilla. Monet alueet olivat täysin lumettomia.
 
Saat karttasi ilmoittautumisen / maksun yhteydessä. Katso numerosi viereisestä nimilistasta. Huom! Karttaa saa katsoa vasta lähdön jälkeen. Poikkeuksena aloittelijat ja lapset. Kartat muovikotelossa. Rasteilla rastilippu ja Emit-kapula. Helpon D-radan (2,1 km) rasteilla rastilipussa heijastin. C-radalla muutama yhteinen rasti D-radan kanssa, K-paikka Halikon Hehkun majan pihan reunassa. Lähtö majalle menevän tien alkupäässä, kts mallikartta. Maali saunan lähellä lammen lounaispuolella. Verryttelyalueena polku ja katu K-paikalle asti.
 
Radat: A-rata 6,5 km, B-rata 4,1 km, helpohko C-rata 3,0 km ja helppo D-rata 2,1 km, hajontaa on radoilla A, B ja C. Rasteja lähekkäin, tosin erilaisissa pisteissä, tarkista koodi huolella. Huom! Lammen jäälle meno on kielletty. Yhteislähtö noin klo 18.15. Ilmoittaudu, maksa karttamaksu, pyydä karttasi sekä nollaa Emittisi ja tsekkaa, saatko GPS-seurantalaitteen.
 
Liitä oma laitteesi mukaan GPS-seurantaan: pitkä rata, keskimatka vaikeahko, keskimatka iisi, lyhyt rata
Samoista linkeistä pääsee tapahtuman päättymisen jälkeen lisäämään kellon gps-jäljen.
 
Sauna lämpimänä klo 18.30 - 20! Ei saunamaksua. Erilliset pukuhuoneet, mutta yhteissauna, joten uimapuku tms. mukaan. Myös avantoon voi pulahtaa! WC vain saunarakennuksen keskellä.
 
 
 
Tapahtumassa on käytössä live gps-seuranta.  Järjestäjillä on käytössään n. 30 seurantalaitetta, joten on hyvä mahdollisuus päästä mukaan seurantaan! Lisäksi, voit liittää oman seurantalaitteesi mukaan tapahtumaan rekisteröimällä sen ensin Routechoices.com-palveluun (Ohjeet)! Myös esim. kännykkää voi käyttää seurantalaitteena. Lisäksi esim. kellon gps-jäljen voi ladata seurantaan jälkikäteen jälkipelejä varten (kts. ohjeet). Tsekkaa ennen tapahtumaa ilmoittautumistaulukosta saatko GPS:n. Jos sellainen on sinulle annettu etkä missään nimessä sellaista halua, ole yhteydessä järjestäjiin, jotta gps-laite voidaan antaa jollekulle toiselle.
 
Tervetuloa mukaan!
 
Ajankohta Perjantai 22.12.2023
Aika Yhteislähtö klo 18.15
Ilmoittautuminen To 21.12.2023 klo 23.59 mennessä tästä linkistä
Paikka Märynummen uimala
Osoite Hirvitie 17, Märynummi
Matkat 6,5 km, 4,1 km, 3,0 km ja 2,1 km
Maksutavat MobilePay (koodi 19399), kortti, ePassi (Salon Maanantairastien tilille) ja käteinen
Yhteyshenkilö
Vesa Mäkinen, vesa.m.makinen@gmail.com, 044-5271697
Järjestävä seura Angelniemen Ankkuri