Siirry sisältöön
10.11. Rahkasuo

RAHKASUO

 
Rahkasuon tapahtuman yhteistyökumppanimme on Kimmon Vihannes Oy. Rahkasuon Salo Night-O juostaan vuoden 2020 Halikko-viestin monipuolisessa ja yösuunnistukseen erinomaisesti sopivassa maastossa. Ratamestarina toimii Jukolan viestin yöosuudelta kärjessä aikanaan vaihtoon saapunut Pekka Hyvönen.
 
Viime viikon hyvien kokemusten jälkeen myös tässä tapahtumassa neljä eri rataa. Samaten kartat jaetaan osallistujille jo ilmoittautumisvaiheessa. Kartat muoveissa. Karttaa ei luonnollisesti saa katsoa etukäteen ennen lähtöä. Pienet juniorit ja aloittelijat poikkeuksia.
 
Radat vaativa 5,7 km, vaativa 4,0 km, helpohko 3,0 km ja helppo 1,5 km. Heijastimet vain lyhen radan rasteilla (sekä osalla iisin radan rasteilla, jotka osin samoja kuin lyhyellä radalla). Kartan mittakaava vaativalla 5,7 km:llä 1:10000, muilla radoilla 1:7500. Yhteislähtö klo 18.15. Matkaa lähtöön 500 m, maaliin 250 m.
 
 
Pysäköinti, ilmoittautuminen ja GPS-laitteiden jako tapahtuu Salaistentien länsipuolella Salakallion Caravan-alueella. Samalta alueelta löytyy myös uimalampi ja ilmainen sauna, jotka ovat suunnistajien käytössä tapahtuman päätteeksi! Pukkarit erikseen, mutta sauna yhteinen, joten uikkarit mukaan. Lähtöön siirrytään kootusti Salaistentien itäpuolelle. Huom! Vältä häikäisemästä ohi ajavia autoja otsalampullasi.
 
Liitä oma laitteesi mukaan GPS-seurantaan: pitkä rata, keskimatka vaikeahko, keskimatka iisi, lyhyt rata
Samoista linkeistä pääsee tapahtuman päättymisen jälkeen lisäämään kellon gps-jäljen.
 
Järjestäjillä on käytössään n. 30 seurantalaitetta, joten on hyvä mahdollisuus päästä mukaan live gps-seurantaan! Lisäksi, voit liittää oman seurantalaitteesi mukaan tapahtumaan rekisteröimällä sen ensin Routechoices.com-palveluun (Ohjeet)! Myös esim. kännykkää voi käyttää seurantalaitteena. Lisäksi esim. kellon gps-jäljen voi ladata seurantaan jälkikäteen jälkipelejä varten (kts. ohjeet). Tsekkaa ennen tapahtumaa ilmoittautumistaulukosta saatko GPS:n. Jos sellainen on sinulle annettu etkä missään nimessä sellaista halua, ole yhteydessä järjestäjiin, jotta gps-laite voidaan antaa jollekulle toiselle.
 
Jos jätät Emitin ilmoittamatta, sinulle varataan vuokra-Emit hintaan 2 € / Emit
Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään tulemaan, ilmoita siitä järjestäjälle!
 
Yhteislähtö klo 18.15. Ole ajoissa paikalla!
 
Tervetuloa mukaan!
 
Ajankohta Perjantaina 10.11.2023
Aika Yhteislähtö klo 18.15
Ilmoittautuminen To 9.11.2023 klo 23.59 mennessä tästä linkistä
Paikka Kokoontuminen ja fasiliteetit Salakallio Caravan, maasto Salaistentien toisella puolella
Karttalinkki Salaistentie, Salo
Matkat 5,7 km, 4,0 km, 3,0 km ja 1,5 km
Mittakaavat Kolme lyhintä rataa 1:7500, pitkä rata 1:10000
Maksutavat Kortti, käteinen, ePassi (Salon Maanantairastien tilille) tai MobilePay (koodi 19399)
Yhteyshenkilö
Vesa Mäkinen, vesa.m.makinen@gmail.com, 044-527 1697
Järjestävä seura Angelniemen Ankkuri