Siirry sisältöön
27.10. Salainen

SALAINEN

Kiitos kaikille osallistujille! Salo Night-O:n kauden ensimmäinen tapahtuma keräsi tunnelmallisen majan pihapiiriin yli 80 yösuunnistuksen ystävää. Jälkipelit onnistuvat alla olevien linkkien avulla. Nähdään ensi viikolla Viinapränninmäellä!
 
 
 
 

 
Salaisten tapahtuma avaa kaikkien aikojen toisen Salo Night-O -kauden! Tapahtumapäivä on perjantai 27.10.2023. Etukäteisilmoittautuminen torstaihin mennessä, mutta myös suoraan paikan päälle voi tulla. Tällöin kuitenkin korkeampi karttamaksu, katso tarkemmin etusivulta, jossa muutkin yleisohjeet! Koska kelloja ei ole vielä siirretty, ekan tapahtuman yhteislähtö n. klo 18.30. Ole kuitenkin ajoissa paikalla jotta saadaan homma rokkaamaan!
 
Night-O -osallistujille on käytössään metsästysseuran majan sisätilat (Huom! ei ulkokengillä sisälle), wc:t sekä sauna! Saunamaksu 3 € / kävijä. Sekasauna joten pyyhe tai uimapuku mukaan. Maksun voi suorittaa samalla kuin osallistumismaksunkin. Kiitämme paikallista metsästysseuraa hyvästä yhteistyöstä!
 
Ohjeet:
Tulostekartta 2023, 1:10 000 A-rata, 1:7500 B- ja C-rata, käyräväli 5 m. Oma karttakotelo. Rastimääritteet kartassa. Ratamestari Ari Paganus. Rasteilla rastilippu ja Emit-kapula. C-radan rasteilla rastilipussa heijastin.
 
Lähtö ja maali majan välittömässä läheisyydessä, kts mallikartta. Verryttelyalueena tie itään Salaistentielle. Yhteislähtö noin klo 18.30. Kartat jaetaan ennen lähtöä ilmoittautumisten mukaisessa järjestyksessä. Radat: A-rata 6,0 km, B-rata 3,9 km, helppo C-rata 2,0 km, hajontaa on radoilla A ja B. Rasteja lähekkäin, tosin erilaisissa pisteissä, tarkista koodi huolella.
 
Tsekkaa ilmoittautumistaulukosta saatko GPS:n. Jos sellainen on sinulle annettu etkä missään nimessä sellaista halua, ole yhteydessä järjestäjiin, jotta gps-laite voidaan antaa jollekulle toiselle.
 
Toiminta tapahtumapaikalla:
Ilmoittaudu, maksa kartta- ja saunamaksu, vastaanota GPS sekä nollaa Emittisi.
 
 
 
Järjestäjillä on käytössään n. 30 seurantalaitetta, joten on hyvä mahdollisuus päästä mukaan seurantaan!. Lisäksi, voit liittää oman seurantalaitteesi mukaan tapahtumaan rekisteröimällä sen ensin Routechoices.com-palveluun (Ohjeet)! Myös esim. kännykkää voi käyttää seurantalaitteena. Lisäksi esim. kellon gps-jäljen voi ladata seurantaan jälkikäteen jälkipelejä varten (kts. ohjeet).
 
Liity itse mukaan gps-seurantaan. Samasta linkistä pääsee tapahtuman päättymisen jälkeen lisäämään kellon gps-jäljen.
- pitkälle radalle tästä
- keskipitkälle tästä
- lyhyelle radalle tästä
 
Tervetuloa mukaan!
 
Ajankohta Perjantai 27.10.2023
Aika Yhteislähtö n. klo 18.30
Ilmoittautuminen To 26.10.2023 klo 23.59 mennessä tästä linkistä
Kokoontuminen Salaisten metsästysmaja
Karttalinkki Salaistentie 962B, 25260 Salo
Matkat Noin 6,0 km, 3,9 km ja 2,0 km. Lyhyellä radalla heijastimet.
Mittakaava Lyhyt ja keskipitkä rata 1:7500, pitkä rata 1:10 000
Maksutavat Kortti, käteinen, ePassi ja MobilePay
Yhteyshenkilö
Vesa Mäkinen, vesa.m.makinen@gmail.com, 044-527 1697
Järjestävä seura Angelniemen Ankkuri
 
Ole ajoissa paikalla, jotta päästään metsään suunnitellussa aikataulussa.😊