Siirry sisältöön
1.12. Vuossuonnummi

VUOSSUONNUMMI / KISKON KISKOJIEN MAJA

Suomusjärven Sisun isännöimä yöcup perjantaina 1.12.
 
GPS-SEURANTA: PITKÄ RATA, KESKIPITKÄ VAATIVA, KESKIPITKÄ IISILYHYT RATA aukeaa klo 18.00.
 
Liitä oma laitteesi mukaan GPS-seurantaan: pitkä rata, keskimatka vaikeahko, keskimatka iisi, lyhyt rata
Samoista linkeistä pääsee tapahtuman päättymisen jälkeen lisäämään kellon gps-jäljen.
 
Terveisiä ratamestarilta (29.11.2023): Kuten kaikki ovat varmasti huomanneet, on Salon seudulle sadellut jo lumipeite. Tapahtuman ratoihin tämä on vaikuttanut siten, että erityisesti pisintä rataa on hieman lyhennetty lumen hieman hidastaessa etenemistä. Kaikilla radoilla on pyritty myös tarjoamaan myös vaihtoehtoja reitinvalintaan, joten suora reitti ei aina ole välttämättä nopein. Hajontaa sisältävillä radoilla yhdistellään useampaa eri hajontamallia joten koodit ja rastien kiertojärjestys kannattaa tarkistaa huolella. Vaikka metsä melko talvinen jo onkin, eivät ojat ym. olleet ainakaan viikonloppuna vielä jäätyneet, joten jäiden kestävyyteen ei kannata luottaa.
 
Lyhimmän radan rasteilla on heijastimet, ja osa rasteista on yhteisiä muiden ratojen kanssa, joten heijastimia saattaa maastossa näkyä. Mittakaava kaikilla radoilla 1:7500 ja kartta A4 -kokoa (oma muovi kannattaa ottaa mukaan).
 
Päivitetyt matkat: 2km (helppo, ei hajontaa), 3,4km (keskimatka - iisi, hajonta), 4,5km (keskimatka, hajonta), 5,9km (vaativa, hajonta). Matkoihin sisältyy n. 200m matka K-pisteelle.
 
Tervetuloa!
 

Tapahtumakeskuksena toimii Kiskojien maja, joten lämmintä sisätilaa esimerkiksi vaatteiden vaihtamiseen löytyy. Älä kuitenkaan tule nastareilla sisälle.  Kartta on uusi, vuodeksi 2023 valmistunut ja alue on osittain sama, kuin tämän vuoden Salon Seudun Rastiviestissä. Ratojen suhteen tarkoitus jatkaa marraskuun alun hyvien kokemusten mukaan, eli ratavaihtoehtoja on neljä.

 

Sauna on myös lämpimänä (ei maksua, kiitos Kiskon Kiskojille!). Majalla on kaksi pukuhuonetta/pesutilaa mutta vain yksi sauna, joten uima-asu ja pyyhe mukaan. Pysäköinti onnistuu majan kohdalla tienvarressa olevilla levikkeillä ja tien reunassa (kts kartta).

 
 
Järjestäjillä on käytössään n. 30 seurantalaitetta, joten on hyvä mahdollisuus päästä mukaan live gps-seurantaan! Lisäksi, voit liittää oman seurantalaitteesi mukaan tapahtumaan rekisteröimällä sen ensin Routechoices.com-palveluun (Ohjeet)! Myös esim. kännykkää voi käyttää seurantalaitteena. Lisäksi esim. kellon gps-jäljen voi ladata seurantaan jälkikäteen jälkipelejä varten (kts. ohjeet). Tsekkaa ennen tapahtumaa ilmoittautumistaulukosta saatko GPS:n. Jos sellainen on sinulle annettu etkä missään nimessä sellaista halua, ole yhteydessä järjestäjiin, jotta gps-laite voidaan antaa jollekulle toiselle.
 
ANNA PALAUTETTA (tapahtuman jälkeen)
 
Tervetuloa mukaan!
 
Ajankohta Perjantai 1.12.2023
Aika Yhteislähtö klo 18.00
Ilmoittautuminen To 30.11.2023 klo 23.59 mennessä tästä linkistä
Paikka Kiskon Kiskojien maja
Osoite Metolantie 60, Salo
Matkat 2km, 3,4km, 4,5km, 5,9km
Maksutavat Käteinen (tasaraha), kortti, MobilePay ja liikuntaeduista Smartum Saldo, Smartum-setelit ja ePassi
Yhteyshenkilö Harri Sinnelä, harri@sinnela.fi
Järjestävä seura Suomusjärven Sisu