Siirry sisältöön
Etusivu

Salo Night-O 2023 🔦🌜🧭

 
Salo Night-O on yösuunnistustapahtumasarja, jonka järjestelyistä vastaavat Angelniemen Ankkuri, Perttelin Peikot, Salon Viesti, Salon Vilpas ja Suomusjärven Sisu. Tarkat tapahtumapaikat ja opastus päivitetään kunkin yöcupin alasivulle. Tapahtumat ovat avoimia kuntosuunnistustapahtumia eli niihin voi osallistua kuka tahansa. Tarkemmat ohjeet kunkin tapahtuman osalta julkaistaan mahdollisuuksien mukaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.
 
Ajankohta: Perjantaisin 27.10.2023 alkaen jouluun saakka. Yhteislähdöt klo 18 tai tapahtuman järjestäjän ilmoittamaan kelloaikaan. Pyri olemaan ajoissa paikalla! Yhteislähtöön ei ole pakko osallistua, mutta omatoimisesti metsään tulisi lähteä viimeistään klo 18.30. Järjestäjien puolesta ajanotto alkaa joka tapauksessa yhteislähdöstä.
 
Radat: 5-7 km vaativa (hajonta), 3-4 km keskivaativa (hajonta) ja 1,5-2 km helppo (ei hajontaa). Hajonnat voivat olla viestinomaisia, salmiakkeja, timantteja, perhosia tai näiden yhdistelmiä. Lyhyt rata perustuu helppoihin ja selkeisiin kohteisiin ja se on sopiva myös aloittelijoille ja lapsille yösuunnistukseen tutustumiseen. Radalle voi lähteä yhdessä kaverin, vanhemman tai ohjaajan kanssa.
 
GPS-seuranta kaikissa tapahtumissa kaikilla radoilla! Seurantasivut löytyvät täältä. Live-seurantaan voi liittymä myös omalla kännykällä. Lisäksi jälkikäteen saat oman reittisi seurantaan mukaan esim. kellon gps-datan avulla. Ohjeet!
 
Ilmoittautuminen ja maksu:
- Etukäteen ilmoittautuville 7 € / kartta. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
- Paikan päällä ilmoittautuminen 10 € / kartta, alle 16-vuotiaat 3 € / kartta
- Jos jätät Emitin ilmoittamatta, sinulle varataan vuokra-Emit hintaan 2 € / Emit
Kukin seura kertoo maksutavat, jotka ovat käteisen lisäksi käytössä. Varaa käteismaksuun tasaraha. Ilmoittautuminen edelliseen torstaihin mennessä tästä linkistä.
 
Emit-leimaus. Rasteilla ei heijastimia. Lyhyellä radalla saattaa olla myös heijastimet. Oma karttamuovi mukaan.
 
Ohjelma:
 
Ajankohta Paikka Järjestävä seura Linkki tapahtuman sivulle
27.10. Salainen Ankkuri Lisätiedot
3.11. Viinapränninmäki Vilpas Lisätiedot
10.11 Rahkasuo Ankkuri
17.11 Maalu, itä Viesti Lisätiedot
24.11. Hajala Ankkuri Lisätiedot
1.12. Vuossuonnummi Sisu Lisätiedot
8.12. Maalu, länsi Viesti Lisätiedot
15.12 Inkere Peikot Lisätiedot
22.12 Märynummen joulucup Ankkuri Lisätiedot
 
TOIMINTA TAPAHTUMAPAIKALLA
1. Käy luetuttamassa emit-korttisi tulospalvelussa ja maksa osallistumismaksu
2. Nollaa emit-korttisi ennen lähtöä
3. Seuraa järjestäjien ohjeita ennen lähtöä
4. Kierrä kartan osoittamat rastit oikeassa järjestyksessä
5. Maaliin tultuasi muista käydä luetuttamassa korttisi tulospalvelussa
 
Tulokset: Tulokset ja väliajat pyritään julkaisemaan mahdollisimman nopeasti näillä Salo Night-O:n nettisivuilla. Yhteispisteet päivitetään ilmoittautumislomakkeen Pistelasku-välilehdille. Lopullisiin tuloksiin lasketaan kuuden parhaan kilpailun pisteet. Mikäli päädytään tasapisteisiin, paremmuuden määrittävät yksittäisistä tapahtumista saadut suurimmat pistemäärät.
 
Pistelasku
1. 12p., 2. 10p., 3. 9p., 4. 8p., 5. 7p., 6. 6p. 7. 5p., 8. 4p., 9. 3p., 10. 2p.
Kaikille radan hyväksytysti läpäisseille annetaan 1 piste, osallistumisesta saa 0,5 pistettä.
 
Palkinnot:
Sarjojen kokonaiskilpailujen voittajat palkitaan. Lisäksi sarjoittain yksi arvontapalkinto. Jokainen osallistumiskerta tuo yhden "arpalipun".
 
Muuta
Tapahtumapaikat sijaitsevat usein maasto-olosuhteissa, joten pukeutumis- ja wc-tiloja ei välttämättä ole tarjolla. Toisaalta joskus saatat päästä rentouttavaan saunaan vertailemaan reitinvalintojasi muiden yökyöpeleiden kanssa. Tsekkaa aina tarkemmat tapahtumakohtaiset tiedot tapahtumakohtaiselta alasivulta!
 
Historia
Vuosi 2023 on kautta aikain 2. Salo Night-O -sarja.
Vuoden 2022 sivusto, tulokset, gps-seurannat jne: www.lyyti.fi/p/salonighto