Siirry sisältöön
Verkkomateriaali sankarikoulutukseen

Ensiaputaidoilla on ratkaiseva merkitys hätätilanteessa

Sankarikoulutus

Tervetuloa sankarikoulutukseen! Koulutus on Punainen Risti Ensiavun suunnittelema ja kohdennettu LähiTapiolan asiakkaille. Koulutuksen suoritettuasi saat halutessasi Sankarikoulutustodistuksen.

Sankarikoulutus koostuu verkko- ja lähiopiskelusta. Verkko-osiossa käydään läpi hätäensiavun teoriaa ja niihin liittyviä pohdintoja. Viimeisenä voit testata tietosi ja lähettää vastauksesi meille. Saat sähköpostiisi oikeat vastaukset.

Verkkokurssi

Verkkokurssiin kuuluu 3 teoriaosuutta sekä lopuksi testaa tietosi-osa. Nämä kaikki tulee suorittaa. Löydät osiot yläpalkin valikko -tekstin alta. Lähijakso voidaan suorittaa joko etä- tai lähikoulutuksena.

Lähijakso

Lähijakson kesto on alakoulujen Sankarikoulutusten osalta 45 minuuttia. Aikuisten Sankarikoulutuksen kesto on 3 x 45 minuuttia. Lähijaksolla harjoitellaan hätäensiavun auttamistoimenpiteitä ensiapukouluttajan johdolla.

Sisältö

Sankarikoulutuksen tavoitteena on, että osallistuja osaa tunnistaa hätäensiavun tarpeen, varmistaa avoimen hengitystien, tunnistaa elottomuuden, toteuttaa peruselvytyksen ja tyrehdyttää runsaan verenvuodon.

Jatka tästä tai vasemman yläreunan valikosta opiskelumateriaalin 1. osaan.