Siirry sisältöön
Hygieniaosaajakurssi ja -passi

Hygieniaosaajakurssi ja -passi

Hygieniapassi on todistus henkilön hygieniaosaamisesta. Hygieniapassi vaaditaan, jos käsittelee työssään pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita ja työskentelee elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.) Hygieniapassitesti sisältää 40 oikein/väärin väittämää. Testin läpäisee 34 oikealla vastauksella ja aikaa saa käyttää max 45 min.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedot, jotta hän kykenee osoittamaan Elintarvikelain (23/2006) 27§:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisensa. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Kohderyhmä
Kauppiaat ja kauppojen henkilökunta.

Elintarvikkeiden parissa työskentelevät henkilöt, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita.

Aikataulu
Maanantai 1.8.2022 klo 17.00
Maanantai 5.9.2022 klo 17.00
Maanantai 10.10.2022 klo 17.00
Maanantai 14.11.2022 klo 17.00

Sijainti
Kiilakiventie 1, OULU, katso paikka »

Valmentaja
Esko Junttila
esko.junttila@hygieniakortti.fi

Koulutuksen hinta
Oulun aluerahaston kauppiaille ja kauppiaiden henkilökunnalle maksuton. Koulutuspaikkoja on jäljellä 10kpl ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu täältä