Siirry sisältöön
Anniskelupassikoulutus ja -testi

Anniskelupassikoulutus ja -testi

Työskenteletkö ravintolassa? Puuttuuko sinulta anniskelupassi? Anniskelupassi on todistus siitä, että henkilö hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset ja ohjeet. Anniskelupassi tulee olla henkilöllä, joka työskentelee anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai hänen sijaisenaan ja hänen täytyy olla täysi-ikäinen.

Tavoite
Anniskelupassikoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedot, jotta hän pystyy toimimaan anniskelupaikan hoitajana tai vastaavan hoitajan sijaisena.

Koulutus valmentaa osallistujat alkoholiasiat ravintolassa -testiin. Koulutus pohjautuu Valviran Alkoholijuomien anniskeluohjeeseen. Testin tarkoituksena on arvioida henkilön alkoholilainsäädännön osaamisen riittävyys ja saada alkoholilaissa (1102/2017) 57 § ja 58 § sekä Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa (158/2018) 6 § ja 7§ tarkoitettu todistus (anniskelupassi) siitä, että hän hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset.

Kohderyhmä
Kauppiaat ja kauppojen henkilökunta.

Aikataulu ja sijainti
17.10.2022 12.00-18:00  Ilmoittautuminen avautuu syksyllä

Huom! Monikauppakauppiaalla näkyy ilmoittautumislomakkeen kauppalistalla vain pääkauppapaikka. Valitsethan listalta sen. Ilmoittautumislomakkeen tiedot jaetaan OSAO Edu Oy:lle osallistujatietojen hallitsemiseksi ja ne tallennetaan opiskelijahallintajärjestelmään. Koulutuksesta on varattu 10 ensimmäisenä ilmoittautuneelle paikka.

Valmentaja
OSAO Edu Oy
Niko Finnilä, niko.finnila@osao.fi

Koulutuksen hinta
Oulun aluerahaston kauppiaille ja kauppiaiden henkilökunnalle maksuton