Siirry sisältöön
Raja-taidekilpailu 2021
Vuonna 2021 Repin-instituutin kuvataidekoulutus täyttää 15 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kilpailun visuaalisten alojen opiskelijoille Kymenlaaksossa yhteistyössä Kotkan kaupungin Kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen sekä Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO:n kanssa.
 
Kilpailu on avoin kaikille Kymenlaakson oppilaitoksissa visuaalista alaa opiskeleville mukaan lukien lukiolaiset ja kansalaisopistojen harrastajat 16 ikävuodesta ylöspäin, yläikärajaa ei ole. Teemaa voi lähestyä niin maantieteellisestä kuin esimerkiksi filosofisesta tai poliittisesta näkökulmasta käsin.
 
Kilpailuteoksen tulee olla kaksiulotteinen, muutoin tekniikka on vapaa (maalaus, digitaalinen maalaus, piirustus, sarjakuva, grafiikka, valokuva jne).
 
Kilpailuun tulleista teoksista valitaan näyttelyteokset vuoden 2021 aikana pidettävään näyttelyyn. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Kotkan Energian kanssa ja osallistumalla kilpailuun taiteilija antaa luvan käyttää teoksensa kopiota Kotkan Energian sähkökaappien kaunistamiseen kaupungilla. Yhteistyö mahdollistaa kilpailun raha-palkinnot ja tuo taiteilijalle näkyvyyttä sähkökaappien teippausten ja muun yhteistyömarkkinoinnin myötä.
 
Kilpailu on avoinna 15.1.2021-30.4.2021 välisenä aikana. Ilmoittaudu kilpailuun täyttämällä ilmoittautumislomake täällä ja liitä mukaan hyvälaatuinen kuva tekemästäsi teoksesta (max 2 teosta/osallistuja). Ilmoittautuminen ja valmiit teoskuvat toimitetaan tuomaristolle viimeistään 30.4.2021 kilpailusivuston kautta. Näyttelyyn valitut teokset pyydetään toimittamaan kilpailun järjestäjälle myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
 
Taidekilpailun voittaja palkitaan 1000 euron rahapalkinnolla.
2. palkinto on 500 eur ja 3. palkinto 250 eur. Lisäksi jaetaan pienempiä palkintoja kunniamaininnan saaneille.

Taidekilpailun voittaja julkistetaan yhdessä Uusi suomalainen essee -kirjoituskilpailun kanssa Kotkassa 10.9.2021.

Kilpailun järjestää Kymenlaakson kesäyliopiston Repin-instituutin kuvataidekoulutus yhteistyössä Kotkan kaupungin, Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO:n ja Kotkan Energian kanssa.

 
Tuomaristo:
Olavi Heino, taidemaalari (Kotka)
Olli Mantere, kuvanveistäjä (Kotka)
Marleena Liikkanen, valokuvaaja (Kouvola)
Olga Denisenko, kuvataitelija (Pietari)
Irina Tatarnikova, kuvataiteilija (Pietari)
 
Yhteystiedot
Kymenlaakson kesäyliopisto/ Repin-instituutin kuvataidekoulutus

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
 

Lisätietoa:
Tuuli Koivisto
Koulutus- ja markkinointikoordinaattori
044 556 5830
tuuli.koivisto (at) kymenlaakso.fi

Aleksandra Hintsala
Amanuenssi
040 595 5893
aleksandra.hintsala (at) kymenlaakso.fi

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Instagram: @repinkotka @kymenlaaksonkesayliopisto

Facebook: Repininstituutti, Kymenlaaksonkesayliopisto

#raja #taidekilpailu #repinkotka

www.repininstituutti.fi
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Lisätietoja kirjoituskilpailusta:
Uusi suomalainen essee kirjoituskilpailu >
Uusi suomalainen essee -kilpailun järjestäjät: Työväen sivistysliiton Kotkan seudun opintojärjestö ry, Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, Vellamon ystävät ry, Kotkan opisto, Kymenlaakson kesäyliopisto, Kotkan kulttuuri ry, Kirjoittajayhdistys Paltta ry ja Kymen Sanomat.