Siirry sisältöön
Kilpailun säännöt
KILPAILUN SÄÄNNÖT
Osallistujan tulee olla 2020-2021 opiskelijana koko- tai osa-aikaisesti jossain seudun oppilaitoksessa (esim. Ekami, KSAO, XAMK, Kymenlaakson opisto, Kotkan opisto, Kouvolan kansalaisopisto, Kymenlaakson kesäyliopisto, Avoin yliopisto jne).
 
Osallistuminen kilpailuun:
Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumalla kilpailusivuston kautta ja liittämällä mukaan hyvälaatuinen kuva kilpailuteoksesta (1-2 teosta/osallistuja). Valokuvien mukana pyydämme toimittamaan seuraavat tiedot: tekijän ja teoksen nimi, tekniikka, koko, vuosi (kilpailuteos voi olla uusi tai korkeintaan 3 vuotta vanha mikäli tekijä on pohtinut teemaa aiemmin). Tiedostomuodot: JPG, tiff ja PDF.
 
Tuomaristo
Kilpailun tuomariston jäsenet eivät saa henkilökohtaisesti tai välillisesti ottaa osaa kilpailuun.
Kilpailun tuomaristolla ei ole mahdollisuutta antaa palautetta kilpailuun lähetetyistä teoksista.
 
Tekijänoikeus
Kilpailuehdotusten omistusoikeus ja tekijänoikeudet säilyvät tekijällä.
Kilpailun järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää ja julkaista kilpailutöiden materiaalia korvauksetta viestinnässään sekä Kotkan Energian kilpailua koskevassa viestinnässä ja markkinoinnissa. Kilpailuun osallistumalla opiskelija antaa suostumuksen siihen, että kilpailutyön kopiota käytetään Energian sähkökaappien kaunistamiseen julkisilla paikoilla.
 
Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Kilpailuun osallistuva vapauttaa kilpailun järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun. Kilpailuun osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole järjestäjän vastuulla.
 
Osallistujan vastuu
Kilpailutyön kustannuksista vastaa opiskelija itse. Osallistujan vastuulla on toimittaa kilpailun järjestäjälle kilpailuteokset ja yhteystiedot ajallaan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Repin-instituutilla on oikeus hylätä osallistuminen kilpailuun, jos osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.