Hoppa till innehåll
Medverkande

Deltagare IMA Sweden Årsmöte och Vårseminarium 2021

Now and forever!

Micke Darmell är sjukskötaren som blev föreläsaren och författaren inom intern kommunikation med fokus på interna möten och en sund digital arbetsmiljö & privatliv. I Mickes föreläsningar får du både skratta men också tänka tankar som du kanske inte tänkt tidigare. Han interagerar med deltagarna genom reflektioner och övningar.

Han levererar enkla, tydliga och konkreta verktyg som gör att alla själva kan göra förbättringar.

Petra Brask har 25 års erfarenhet av att hjälpa människor att bli mer tidseffektiva. Med stor erfarenhet och energi delar hon med sig av konkreta tips för att frigöra tid och hantera stress.
Petra pratar med dokumenterad erfarenhet om vikten av självledarskap, planering och prioritering samt hur du skapar struktur och hanterar de största tids- och energitjuvarna. Med hennes humor och insikter blir surdegarna plötsligt till hanterbara uppgifter.
Maria Solfeldt driver egen utbildningsverkasamhet, MP of Sweden AB, sedan 2018. Hon har i sin tidigare roll som konsult på WSP genomfört utbildningar i huvudsak inom arbetsmiljö, säkerhetskultur och BAS P/U. 
Maria är ekonom i botten och har ett förflutet från fordonsindustrin där hon arbetat med kvalitets- och miljöledningssystem i olika ledande befattningar.

Henric Zethelius jobbar idag, efter många år inom andra branscher, som Personlig Tränare.

"Det gick tidigt upp för mig att träning handlade om långsiktighet, att det inte bara något jag gjorde för nuet utan även för framtiden. Därför är det viktigare att det känns bra för just mig/dig än att det är "rätt" träning. Den bästa träningen är trots allt den som blir av. Tyvärr träffar jag alldeles för många som tycker det är läskigt att ta sig till ett gym på grund av att de känner sig fel, obekväma etc. Vi måste få bort stereotyperna och se till att det inte handlar om att leva för att träna, utan träna för att leva."

Pär Johansson är flerfaldigt belönad för sina ledaregenskaper och en mycket eftertraktad föreläsare.

Pär är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. En teater där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans på scenen. Förutom utsålda Sverige-turnéer med "Elvis" och "Trollkarlen från Oz" innehåller Glada Hudik-teaterns resa bland annat framträdanden i New York, långfilmen "Hur många lingon finns det i världen?" och den folkkära reklamfilmskaraktären ICA-Jerry. Just nu är Pär aktuell med filmen "Catwalk - Från Glada Hudik till New York