Siirry sisältöön
Etusivu

Digiturvaviikko 10.–14.10.2022

Digiturvaviikko on virtuaalinen teemaviikko, joka tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille sekä aivan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arjen ja kodin digiturvasta.

Mikä #Digiturvaviikko?

Viikon teema on: Digiturva on tekoja! Jo pienetkin toimenpiteet tekevät arjesta digiturvallisemman meille kaikille. Digiturvaviikolla kannustamme tekoihin ja autamme toteuttamaan niitä koko viikon ajan. Tavoitteena on, että viikon opit tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa.

Digiturvaviikko tarjoaa tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Päivittäisissä webinaareissa jaamme käytännön vinkkejä digiturva-asioiden ymmärtämiseen, hallintaan ja edistämiseen. Katso viikon päivittyvä ohjelma.

Viikon aikana digiturvaa voi kehittää myös Digiturvallinen elämä -mobiilipelin ja -verkkokoulutusten avulla. Tutustu Digiturvalliseen elämään.

Organisaatiot voivat myös järjestää omia, sisäisiä työpajoja. Jaa vinkkisi myös muille sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Digiturvaviikko.

Organisaatiot, otatteko haasteen vastaan?

Viime vuonna 300 organisaatiota ympäri Suomen ilmoittautui mukaan Digiturvaviikolle. Osallistuminen on tänäkin vuonna helppoa: pohtikaa, mikä on teidän digiturvatekonne ja ilmoittautukaa mukaan.

Ilmoittautumalla mukaan voitte osoittaa, että digiturvallisuus on teille tärkeää ja myös tuoda esiin, mikä digiturvassa on teille erityisen ajankohtaista tänä syksynä. Teemaviikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa, jonka avulla voitte kannustaa henkilöstöänne oppimaan ja kehittämään digiturvallisuutta.

Avoin ja maksuton kaikille

Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Yksityishenkilöiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Digiturvasta huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Tervetuloa mukaan rakentamaan entistä digiturvallisempaa yhteiskuntaa!


Digiturvaviikon toteuttamisesta vastaa Digi- ja väestötietovirasto. Perjantain 14.10. ohjelma järjestetään yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön kanssa.