Siirry sisältöön
Vuosilomawebinaari

Webinaari vuosilomasta | PERUTTU

Keskiviikko 18.5. klo 910
Webinaari

Huom! Tämä webinaari on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mukavia lomia kaikille! 

Kesälomat alkavat kohta rullata. Ehkäpä se tuo mieleesi myös kysymyksiä siitä, mitä asioita vuosilomaan ja sen ansaitsemiseen liittyykään. Tule kuuntelemaan tiivis tietopaketti vuosilomasta, niin ei tarvitse enää ihmetellä!

Taija Numminen lakipalvelustamme käy tässä jäsenillemme tarkoitetussa vuosilomawebinaarissa läpi vuosilomaan liittyvät perusasiat, jotka mietityttävät useimmiten. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten nämä asiat oikein menevätkään:

  • loman ansaitseminen
  • loman pitäminen 
  • loman siirtäminen sairastumisen vuoksi
  • lomapalkan määräytyminen 
  • lomarahaoikeus

Kouluttaja: Taija Numminen

 
 

Webinaarin kouluttaja on Taija Numminen (varatuomari, työsuhdejuristi) MMA lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Ilmoittaudu viimeistään 16.5. klo 13

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistasi

Muistathan myös, että jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!