Siirry sisältöön
Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus

Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus 

Mistä piilotyöpaikoissa on kyse, ja miten niitä haetaan? Oletko kenties itse piilossa uramahdollisuuksilta? YKAn Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennuksen coachaava ote fasilitoi ajatteluasi ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia.
 

Sisältö

Valmennus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta.Valmennuksen sisältö:
  1. Mitä piilotyöpaikat ovat?
  2. Avaa silmäsi mahdollisuuksille
  3. Ole läsnä rekrytoijille
  4. Hyödynnä verkostoasi
  5. Kokemus käytäntöön!

Kenelle

Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). 
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 
 
Verkkovalmennus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä tai sivun ylälaidasta.
 
Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
 

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi