Siirry sisältöön
Hygieniapassikoulutus ja -testi

Hygieniapassikoulutus ja -testi 

Hygieniapassi on todistus henkilön hygieniaosaamisesta. Hygieniapassi on oltava henkilöllä, joka käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita sekä työskentelee elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.
 
Testin voi suorittaa suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Ilmoitathan koulutuksen aluksi, mikäli haluat tehdä testin ruotsiksi tai englanniksi.
 
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedot, jotta hän kykenee osoittamaan Elintarvikelain vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisensa. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti. Ruokavirasto on määritellyt, että testin voi suorittaa vain valvotusti. 
 
Kohderyhmä
Kauppiaat ja kauppojen henkilökunta. 
Henkilö, joka työskentelee elintarvikkeiden parissa ja käsittelee helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. 
 
Koulutuksen kesto
4,5 tunnin lähikoulutus
- Koulutus 3 tuntia, lounastauko, testi ja tulokset 1 tunti
 
Aikataulu ja sijainti
29.5.2024 klo 9–13.30 Scandic Julia (Eerikinkatu 4, 20100 Turku)
 
Koulutus sisältää aamukahvin ja lounaan. Ryhmän koko 10-20 henkilöä.
 
Huom. Osallistujalla tulee olla mukana virallinen henkilöllisyystodistus eli passi, ajokortti, mopokortti tai muu virallinen kuvallinen henkilökortti.
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä
 
Monikauppakauppiaalla näkyy ilmoittautumislomakkeen kauppalistalla vain pääkauppapaikka. Valitsethan listalta sen.
 
Kouluttaja
Ava-akatemia
Maarit Rouhiala 
040 820 2233
maarit.rouhiala@akatemia.fi
 
Hinta 
Turun aluerahaston kauppiaille ja kauppiaiden henkilökunnalle maksuton