Siirry sisältöön
Tehot irti verkkosivuista -sarja - miten saat enemmän liidejä tai myyntiä?

Tehot irti verkkosivuista -sarja − miten saat enemmän liidejä tai myyntiä?

Osa 3: Kuinka varmistat, että verkkosivut tuottavat tuloksia myös jatkossa?

Perjantai 23.9. kello 13–15.30
Hybridivalmennus

Jokaisella yrityksellä on verkkosivut, mutta kaikilla ne eivät tuota niin tehokkaasti kaupallisia tuloksia kuin olisi mahdollista. Osallistu kolme koulutuskertaa sisältävään Tehot irti verkkosivuista -koulutukseemme, joka antaa verkkosivuston parissa työskenteleville myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille erinomaiset eväät verkkosivuston muuttamiseksi digitaalisesta katalogista myyntiä tai liidejä tuottavaksi koneeksi.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi kokenut verkkosivuvelho, jotta voit osallistua koulutukseen. Riittää kun sinulla on perustason osaaminen markkinoinnista ja kiinnostus verkkosivuston muuttamiseksi tuottamaan parempia kaupallisia tuloksia. Olisi hyvä, että sinulla on pääsy tekemään sivustolle ainakin sisällöllisiä muokkauksia sekä tarkastelemaan sivuston analytiikkaa. Kokemus verkkosivuston sisällön muokkaamisesta tai analytiikan tulkitsemisesta ei ole tarpeen vaan saat opastusta näistä molemmista osana koulutusta.
 

Koulutuskerrat

Parhaimman hyödyn saat, kun osallistut kaikkiin kolmeen koulutuskertaan! Halutessasi voit myös osallistua vain osaan koulutuksista.

  • Osa 1 (8.9.): Opit, miten voit mitata verkkosivuston tehokkuutta ja miten suoritat perusanalyysin itsenäisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä >>
     
  • OSA 2 (15.9.): Opit, miten voit ymmärtää kävijöiden ostopolkuja verkkosivuilla ja muokata verkkosivuja tukemaan paremmin kävijöiden tarpeita. Lisäksi opit konversio-optimoinnin perusteet. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä >>
     
  • OSA 3 (23.9.): Opit, miten pitää huolta, että verkkosivuston tehokkuuden parantamisesta tulee jatkuva prosessi. Lue alta tämän koulutuskerran tarkempi sisältö. Sivun alaosasta löydät ilmoittautumislinkin tälle kerralle.

 

OSA 3: Kuinka varmistat, että verkkosivut tuottavat tuloksia myös jatkossa?

Tässä webinaarisarjan kolmannessa osassa opit sen, miten varmistat verkkosivujen tuottavuuden myös jatkossa.

Sisältö

  • jatkuvan optimoinnin prosessi ja best practices
  • tiimirajat ylittävä yhteistyö
  • Networking (botti B2B- tai B2C-asiakkaille, liikevaihto, verkkosivuston kävijämäärä sekä matching-palvelu näille tietyille tyypeille)
 

Kouluttaja Jemmi Laaninen

 

Kouluttaja Jemmi Laaninen (Marketing Operations Director, Leadoo Marketing Technologies) vastaa työssään markkinoinnin operaatioista. Hän työskentelee verkkosivujen, ostopolkujen ja konversioiden kanssa päivittäin. Hän on kouluttanut sekä yrityksiä että asiantuntijoita saavuttamaan parempia tuloksia verkkosivuilta.
 

Ilmoittaudu viimeistään 20.9. kello 12

Tämän opetuskerran toteutamme hybridinä, jossa 30 henkilöä voi osallistua paikan päällä opetukseen Leadoon toimistolla (Lintulahdenkuja 10, Helsinki) ja loput etäyhteydellä. Voit ilmoittautuessasi valita, osallistutko koulutukseen etänä vai paikan päällä.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.  Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!