Siirry sisältöön
Tapaa työsuhdejuristimme Teamsissä

Tapaa työsuhdejuristimme Teamsissä

Torstaina 19.5. kello 9.00 alkaen

Lakipalvelumme on yksi kehutuimmista jäseneduistamme. Työsuhdejuristimme ovat apunasi, kun tarvitset neuvoja enemmän tai vähemmän kiperiin työelämän pulmiin. Myynnin ja markkinoinnin kiemurat tuntevat juristimme muun muassa tarkistavat työsopimuksesi ja auttavat muissa työelämän pulmatilanteisiin liittyvissä tilanteissa. Niitä voi tulla esiin, kun sovit esimerkiksi työajasta tai vaihdat työpaikkaa. Juristimme apua voit tarvita myös vaikkapa irtisanomisen uhatessa, perhevapaissa tai osa-aikaeläkkeelle siirtymisessä.
 
Nyt voit varata itsellesi 30 minuutin henkilökohtaisen tapaamisen Teamsin välityksellä työsuhdejuristimme kanssa torstaina 19.5. kello 9.0014.45 välisenä aikana. Sinun pulmaasi perehtyy lakipalvelutiimistämme joko Sanna Honkanen tai Taija Numminen.
 

Varaa aika jutteluhetkeämme varten

Klikkaa alla olevaa painiketta, niin pääset varaamaan ajan. Kun olet varannut ajan, saat myöhemmin kutsun Teamsilla järjestettävään henkilökohtaiseen neuvontaan.
 


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistasi

Muistathan myös, että jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi myös muina aikoina. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!