Siirry sisältöön
Ostajapersoonat: mitä, miksi ja miten?

Ostajapersoonat: mitä, miksi ja miten?

Keskiviikko 5.6. klo 14−16
Webinaari

Ostajapersoonista puhutaan paljon, mutta miksi? Mitä hyötyä niistä on, kyllähän me tiedämme keitä asiakkaamme ovat – vai tiedämmekö?

Markkinoinnin lähettiläämme Santtu Kottila käy tässä kahden tunnin online-koulutuksessaan läpi:
  • Mitä ostajapersoonille tarkkaan ottaen tarkoitetaan?
  • Miksi ne ovat erityisen tärkeä aihe liiketoiminnalle?
  • Miten luot omat ostajapersoonat?

Tässä koulutuksessa opit miten ostajapersoonat määritellään ja miten ne sen jälkeen vaikuttavat yrityksen myyntiin ja markkinointiin. Et myöskään jää koulutuksen jälkeen omillesi sillä saat mukaan Santun koulutusmateriaalien lisäksi hänen luomansa, toimivaksi testatut työkalut, joilla voit toteuttaa saman prosessin omalla työpaikallasi.

Ostajapersoonat ovat aihe, joka jokaisen markkinoijan, mutta myös myynnin ammattilaisen, on hyvä hallita. Tämä koulutus ottaa huomioon molempien ryhmien näkökulmat – ideaalisti ostajapersoonien määrittely tehdään myynnin ja markkinoinnin yhteispelinä.

Kouluttajamme

MMA:n ensimmäinen markkinoinnin lähettiläs Santtu Kottila on markkinoinnin uuden aallon tekijä. Hän on yksi Markkinointi-Kollektiivin perustajista sekä markkinointiteknologiayritys Leadoo Marketing Technologiesin co-founder. Santulla riittää erityisosaamista niin teknologian ja tekoälyn hyödyntämisessä modernissa markkinoinnissa kuin antikiireestä ja luovien ihmisten johtamisestakin.

Lue Santun haastattelu jatkuvan oppimisen hyödyistä sivuiltamme.

 

 

Ilmoittaudu koulutukseen »

Ilmoittaudu viimeistään 5. kesäkuuta kello 12. Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia ja ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.
 
Koulutus on maksuton MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!