Siirry sisältöön
Näkökulmia oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen

Näkökulmia oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen 

Keskiviikko 26.4. klo 17-18
Webinaari (maksuton ja avoin kaikille)

Omaa osaamista on toisinaan haastavaa tunnistaa ja sanoittaa, mutta se on taito, jota voi oppia. Osallistu tähän koulutukseen, jossa tarkastellaan osaamista osaamisidentiteettikäsitteen kautta.

Saat vinkkejä oman osaamisesi ja työnhakuun liittyvien vaihtoehtojen kartoittamiseen. Sisältö perustuu tulevaisuuden tutkimuskeskuksen oppeihin, joita on kertynyt osaamiseen, työelämään ja ohjaukseen liittyvissä kehittämishankkeissa.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen tiedät mitä on oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen osaamisidenteetin ja tulevaisuudentutkimuksen näkökulmasta.

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttaja

Tämän maksuttoman koulutuksen järjestää TJS Opintokeskus.

Kouluttaja Sari Miettinen on työskennellyt Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa koulutuksen- ja ohjauksen kehittämistehtävissä vuodesta 2011 lähtien. Hän toimii myös opettajien ja ohjaajien täydennyskoulutusten kouluttajana. Sari on ollut kehittämässä tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuutta ja toimii sen yhtenä opettajana.

 

Ilmoittaudu viimeistään 24.4.