Siirry sisältöön
Näin johdat muutosta!

Näin johdat muutosta!

Torstai 9.2. klo 9-10.45
Webinaari

Organisaatiot elävät jatkuvaa muutosta, eikä muutos ole todellakaan aina ihan helppoa. Onnistumisen avainsanana on tavoitteellinen muutosjohtaminen niin ihmisten kuin asioiden kautta. Tässä kohtaa ei perusjohtaminen riitä. Muutosjohtaminen on johtamisen erityistaito, joka vaatii oman opettelunsa ja harjaantumista tehtävään. Tässä koulutuksessa perehdytämme sinut muutosjohtamisen perusteisiin.

Kurssin tavoitteet

  • Antaa sinulle selkeä kokonaisnäkemys muutosjohtamisesta.
  • Kuvata miten organisaation muutoshanke voidaan jäsennellä.
  • Kertoa vinkkejä, miten toteutat vaikuttavaa osallistamista ja muutosviestintää.
  • Perehdyttää sinut muutosjohtamisen perusilmiöihin yksilö- ja ryhmätilanteissa.

Kenelle

Koulutus on suunnattu organisaatioiden johtajille sekä muutosohjelmista vastaaville henkilöille, kuten kehitys- ja strategiajohdolle ja asiantuntijoille. Nämä muutosjohtamisen opit soveltuvat niin julkisiin kuin kaupallisiin organisaatioihin.

Vaativuustaso

Taso 2: Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opit:

  • Miten jäsentelen vaikuttavan muutostarinan ja -tiekartan?
  • Miten organisoin ja johdan laajaa muutoshanketta?
  • Millä tavoin henkilöstö ja sidosryhmät tulee osallistaa ja huomioida?
  • Miten johdan muutosta yksilö- ja ryhmätilanteissa?

Kurssin aikana opastamme myös käytännön harjoitusten kautta, jotka auttavat sinua ymmärtämään muutosjohtamisen malleja ja ilmiöitä.

Kouluttaja: Eduhouse

Koulutuksen asiantuntija Matti Perttula (TkT) toimii liikkeenjohdon konsulttina ja yritysvalmentajana Innotiimi-ICG:ssä. Hän konsultoi muun muassa strategioita, prosesseja ja innovaatiotoimintaa. Matin työlle on ominaista energinen, osallistava ja suoraviivainen ote. Hän puhuu asioista ymmärrettävästi käytännön tasolla.

Avainsanat: Muutosjohtaminen, muutos, johtaminen, muutoshanke

Ilmoittaudu viimeistään 6.2.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!