Siirry sisältöön
Microsoft 365 Copilot – OneNote muistiinpanot tekoälyllä

Microsoft 365 Copilot – OneNote muistiinpanot tekoälyllä

Tiistai 27.8. klo 14.15–15.15
Webinaari

Tule mukaa koulutukseemme ja opit käyttämään Copilot-tekoälyä tehostaaksesi työskentelyä OneNotella! Muistiinpanojen ottaminen ja selkeyttäminen on helpompaa, kun tekoäly auttaa.

Tavoite

Kurssilla opit luomaan, järjestelemään ja hyödyntämään muistiinpanoja tekoälyn avulla. Kurssin tavoitteena on opettaa sinulle, kuinka organisoit muistiinpanoja ja tehtävälistoja tekoälyavusteisesti. Opit myös luomaan sisältöä OneNoteen tehokkaasti ja nopeasti. Saat myös tietää, miten käytät muistiinpanoja esitysten ja asiakirjojen pohjina.

Kenelle

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat parantaa muistiinpanojensa laatua ja työskentelynsä tehokkuutta OneNotessa olivatpa he opiskelijoita, ammattilaisia tai harrastajia. Sinulla tulisi olla perustiedot OneNoten käytöstä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme OneNoten uusinta 365-versiota selaimen kautta tai tietokoneen sovelluksena. Koulutus ei sovellu aiemmille OneNoten versioille. Huomaa, että tekoälyn käyttö Office-sovelluksissa edellyttää Microsoft 365 Copilot -tilauksen.

Koulutuksen sisältö

Työskentele paremmin

  • Luo nopeasti tehtävälistoja.
  • Tuota sisältöä OneNoteen nopeammin.
  • Järjestele ja organisoi luettelot automaattisesti.
  • Käytä muistiinpanoja esitysten ja asiakirjojen pohjina.

Avainsanat

OneNote, Copilot-tekoäly, muistiinpanot, tehtävälistat, organisointi, tehtävien hallinta, sisällöntuotanto

Kouluttaja: Eduhouse 

Ilmoittaudu viimeistään 22.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.