Siirry sisältöön
Tervetuloa
 
TERVETULOA KAUKOLÄMPÖ 2021 - AJASSA & YHDESSÄ -TAPAHTUMAAN
Vuoden merkittävin lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen ammattilaistapahtuma

 
Neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa jälleen yhteen kaukolämmön asiakkaat, innovatiiviset energiayhtiöt ja toimialan parhaat asiantuntijat. Tapahtumapaikkana 25.-26.11.2021 on Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n järjestämään tapahtumaan odotetaan jälleen 400 kävijää - olettehan mukana!
 
Ajassa (to 25.11.2021): ammattilaispäivä
Tapahtuman ensimmäinen päivä ajassa (25.11.2021) on korkeatasoinen ammattilaispäivä kaukolämmön asiakkaille ja muille keskeisille sidosryhmille. Päivä koostuu useista case-puheenvuoroista, joissa esitellään uusimpia kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä voimakkaasti kehittyviä palveluja. Tilaisuuden teemana on kiinteistöjen lämmitysmuotovalintaan liittyvä päätöksenteko, ja tätä aihetta käsitellään monipuolisesti mm. mielenkiintoisessa paneelikeskustelussa päivän päätteeksi. 
 
Yhdessä (pe 26.11.2021): henkilöstöpäivä
Tapahtuman toinen päivä yhdessä (26.11.2021) on jo perinteeksi muodostunut kaukolämpöalan henkilöstö- ja pikkujoulutapahtuma. Mukana ohjelmassa asiantuntijapuheenvuoroja, case-esityksiä ja runsaasti verkostoitumista. Päivän aikana kumppanit esittelevät kaukolämpöalan ammattilaisille uusimpia tuotteitaan, ratkaisujaan ja palveluitaan. Päivä huipentuu yhteisiin pikkujouluihin! 
 
Ohjelmassa on teemoina kaukolämmön vihreys ja hiilineutraalius, uudet tuotantolähteet, uudet palvelut asiakkaille, kaukolämpö osana älykästä energiajärjestelmää sekä kiertotalous.
 
Perjantaina päivämme alkaa Perttu Pölösen innostavalla puheenvuorolla
"Älä anna hyvän kriisin mennä hukkaan" ja 
seminaaripäivä päättyy Riku Suokkaan aka Kauko Lämmön hersyviin tarinoihin.
 
Näiden puheenvuorojen väliin mahtuu tuhti määrä kaukoalämpöalan ajankohtaista asiaa -
Lämpimästi tervetuloa mukaan!