Torstain ohjelma

Torstai 30.10.
Tila: Auditorio
Moderaattorina Jesse Kamras
Klo 8.30 alkaen | Innovaatiopäivien minimessut avautuvat Ilmoittautuminen |
9.00 | Toisen innovaatiopäivän avaus ja katsaus kalatalouden tulevaisuuteen päätöksentekijän näkökulmasta Anne Kalmari, kansanedustaja, Pro Kala ry puheenjohtaja |
9.20 |
Fisionäärit: Aivan toisenlainen kalajuttu
Seafood Innovations 2024 -kilpailun voittanut kampanja |
9.50 |
Aivan toisenlainen kalajuttu Tiktokissa – miten toteutetaan onnistunut vaikuttajayhteistyö
Fami Cao, sosiaalisen median vaikuttaja Famzzi |
10.10 | Ruokaviennin yritysvetoinen kasvustrategia Jukka Vainionpää, ruokaviennin kasvujohtaja, Ruokatieto ry |
10.30 |
Case: Kalaneuvoksen Kirjolohipekonin maailmanvalloitus Juho Järvinen, tuote- ja markkinointijohtaja, Kalaneuvos Oy |
10.50 |
Hankkeet ja ohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja kasvun edistäjinä
Jaana Isohätälä, toimitusjohtaja, Hätälä Oy |
11.15 | Lounas |
12.15 | Asiakasymmärrys ja asiakaslähtöisyys arjen työssä Marjo Rantanen, tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija |
13.15 | Paneelikeskustelu: Asiakaslähtöisyys käytännössä Riina Hagman, markkinointi-, valikoima- ja tuotekehitysjohtaja, PNM Chipsters Nina Helenius, yksikönpäällikkö, Kalatalouspalvelut Varsinais-Suomen ELY-keskus Anu Hopia, tutkimusjohtaja, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto |
13.40 | Ruokailmiöt 2025 Janina Merenheimo, Grocery Trade Insight Lead, Kesko |
14.00 |
Luovuus ja rohkeus kaupankäynnissä – kuinka kala erottuu kaupassa? Miten kala-ala voi edistää kalan myyntiä? Antti Reinikainen, koulutusasiantuntija, Kespro |
14.20 | Kalan markkinoinnin ja laadun kehittämisohjelma – mitä jatkossa? Katriina Partanen, toiminnanjohtaja, Pro Kala ry |
14.30 | Kahvi |
15.00 | Minimessut sulkeutuvat |
15.00 | Kala elintarviketeollisuudessa Hanna Pere, tuoteryhmäpäällikkö, Apetit |
15.20 | Kala mediassa: mikä kiinnostaa? Ruokatoimittajan näkökulma Petra Tuominen, ruokatoimittaja, MTV |
15.40 | Kalavoima ruokakulttuurissa – Syötävän Hyvää reality show
Mitä vuoden aikana on tapahtunut? Miten konsepti on toiminut kalahankkeessa?Granger Simmons, projektipäällikkö, Ukipolis Oy |
15.55 | Päivän yhteenveto ja palaute |
16.00 | Ohjelma päättyy |
