Siirry sisältöön
Torstain ohjelma

Torstai 30.10.

 
Tila: Auditorio
Moderaattorina Jesse Kamras
 
Klo 8.30 alkaen Innovaatiopäivien minimessut avautuvat
Ilmoittautuminen
9.00 Toisen innovaatiopäivän avaus ja katsaus kalatalouden tulevaisuuteen päätöksentekijän näkökulmasta
Anne Kalmari, kansanedustaja, Pro Kala ry puheenjohtaja
9.20
Fisionäärit: Aivan toisenlainen kalajuttu
Seafood Innovations 2024 -kilpailun voittanut kampanja
9.50
Aivan toisenlainen kalajuttu Tiktokissa – miten toteutetaan onnistunut vaikuttajayhteistyö
Fami Cao, sosiaalisen median vaikuttaja Famzzi
10.10 Ruokaviennin yritysvetoinen kasvustrategia
Jukka Vainionpää, ruokaviennin kasvujohtaja, Ruokatieto ry
10.30
Case: Kalaneuvoksen Kirjolohipekonin maailmanvalloitus
Juho Järvinen, tuote- ja markkinointijohtaja, Kalaneuvos Oy
10.50
Hankkeet ja ohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja kasvun edistäjinä
Jaana Isohätälä, toimitusjohtaja, Hätälä Oy
11.15 Lounas
12.15 Asiakasymmärrys ja asiakaslähtöisyys arjen työssä
Marjo Rantanen, tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija
13.15 Paneelikeskustelu: Asiakaslähtöisyys käytännössä
Riina Hagman, markkinointi-, valikoima- ja tuotekehitysjohtaja, PNM Chipsters
Nina Helenius, yksikönpäällikkö, Kalatalouspalvelut Varsinais-Suomen ELY-keskus
Anu Hopia, tutkimusjohtaja, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto
13.40 Ruokailmiöt 2025
Janina Merenheimo, Grocery Trade Insight Lead, Kesko
14.00
Luovuus ja rohkeus kaupankäynnissä – kuinka kala erottuu kaupassa? Miten kala-ala voi edistää kalan myyntiä?
Antti Reinikainen, koulutusasiantuntija, Kespro
14.20 Kalan markkinoinnin ja laadun kehittämisohjelma – mitä jatkossa?
Katriina Partanen, toiminnanjohtaja, Pro Kala ry
14.30 Kahvi
15.00 Minimessut sulkeutuvat
15.00 Kala elintarviketeollisuudessa
Hanna Pere, tuoteryhmäpäällikkö, Apetit
15.20 Kala mediassa: mikä kiinnostaa? Ruokatoimittajan näkökulma
Petra Tuominen, ruokatoimittaja, MTV
15.40 Kalavoima ruokakulttuurissa – Syötävän Hyvää reality show
Mitä vuoden aikana on tapahtunut?
Miten konsepti on toiminut kalahankkeessa?
Granger Simmons, projektipäällikkö, Ukipolis Oy
15.55 Päivän yhteenveto ja palaute
16.00 Ohjelma päättyy