Siirry sisältöön
Kannattavuuden ABC
Kannattavuuden ABC
 
Jotta liiketoiminta on menestyksekästä, sen on oltava kannattavaa. Yksinkertainen lausahdus, joka kuitenkin on monesti yritystoiminnassa haastavinta toteuttaa monien muuttuvien osatekijöiden vuoksi.
Kannattavuuden johtaminen edellyttää esimerkiksi kykyä tulkita yrityksen taloudellista tilannetta, jotta sen perusteella tehdään oikeita johtopäätöksiä ja ratkaisuja, jotka vievät toimintaa eteenpäin. Talouden raportit ja luvut eivät kuitenkaan ole aina yksinkertaisimpia ja helposti tulkittavissa. 

Pääsisältö 
-    Tuloslaskelman ja taseen lyhyt oppimäärä
-    Kausituloslaskennan erityispiirteet
-    Kannattavan liiketoiminnan ABC
-    Hävikin hallinta
 
Tavoite
Tämän koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamistasi tuloslaskelman ja taseen rakenteesta ja sisällöstä tai mahdollisesti antaa vahvistusta siitä, että olet ymmärtänyt asiat oikein. Tavoitteena on ymmärtää paremmin, miten kuukausittaista kausitulosta on syytä tulkita. Toivon mukaan päivän aikana myös aktiivisesti keskustellen pureudutaan siihen, mihin kannattavuuden johtamisessa tulisi kiinnittää huomiota.
 
Kohderyhmä
Kauppiaat
 
Aikataulu ja sijainti
29.9.2022 klo 9.00-16.00 Tampere Ilmoittaudu tästä.
 
Huom! Monikauppakauppiaalla näkyy ilmoittautumislomakkeen kauppalistalla vain pääkauppapaikka. Valitsethan listalta sen.
 
Koulutuksen toteuttaja
Kesko ja VTP yhteistyössä
Sade Nieminen sade.nieminen@kesko.fi
Perttu Kinnunen perttu.kinnunen@kesko.fi
 
Koulutuksen hinta 
Sata-Hämeen aluerahaston kauppojen kauppiaille maksuton