Siirry sisältöön
Johtamisen ammattitutkinnot stadin AO:ssa

Johtamisen ammattitutkinnot Stadin ammatti- ja aikuisopistossa

Ykalainen, onko sinulla ollut haaveissa hankkia esihenkilötyötä tukevaa ammatillista täydennyskoulutusta? Lähde mukaan suorittamaan Stadin ammatti- ja aikuisopiston johtamisen ammattitutkintoja yhdessä muiden ykalaisten kanssa. Voit valita Lähiesimiestyön ammattitutkinnon 150 op (LAT) tai Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon 180 op (JYET). Molemmat tutkinnot ovat toteutustavaltaan oppisopimuskoulutuksia, jotka suoritetaan työn ohella. Toteutus voi tapahtua opiskelijan toiveista riippeun lähi-, hybridi- tai etätoteutuksena. Tutkinnot ovat sekä osallistujille ja organisaatioille täysin maksuttomia.  

Jos ykalaisia ilmoittautuu mukaan riittävä määrä, toteutetaan tutkintoihin liittyvät ohjaukset ykalaisten omissa ryhmissä. Muissa koulutusryhmissä opiskelee myös muita Stadin AO:n opiskelijoita, mikä mahdollistaa yksilölliset opintopolut.
 
Tutkintoihin on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa huhtikuussa, syyskuussa tai marraskuussa 2024. Opintojen kesto on tutkinnosta riippuen 1–1,5 vuotta.  
 
Lisätietoja tutkinnoista löydät alasivuilta: 
Lisätietoja LAT-tutkinnosta (150 op)
Lisätietoja JYET-tutkinnosta (180 op)
 
Katso myös 15.1.2024 järjestetyn infotilaisuuden tallenne YKAn webinaarikirjastosta: https://vimeo.com/903384022/9eb4cacca3?share=copy
Infotilaisuuden pp-esitykset löytyvät verkkokansiosta täältä. 
(Huom! hakuohjeita tarkennettiin infotilaisuuden jälkeen).

Ilmoittautuminen

Tutkintoihin on jatkuva haku. Stadin AO:n hakuohje löytyy täältä.
 

Lisätietoja

  • Taina Sahlstén-Matilainen, lehtori, Stadin AO, taina.sahlsten-matilainen@hel.fi, p. 050 3458566 (tutkintojen sisällöt)
  • Sari Ala-Honkola, oppisopimusasiantuntija, Stadin AO, sari.ala-honkola@hel.fi, p. 040 1365612 (oppisopimus)
  • Meri Tennilä, Osaamispalvelujen asiantuntija, YKA (muut yhteistyöhön liittyvät tiedustelut)