Siirry sisältöön
ElevenLabs – puheen luonti ja dubbaus tekoälyllä

ElevenLabs – puheen luonti ja dubbaus tekoälyllä

Keskiviikko 11.12. klo 13–15
Webinaari

Tekoäly pystyy luomaan luonnollista puhetta myös suomeksi ja tarvittaessa jopa oikean ihmisen äänestä. Tämä kurssi tarjoaa syvällisen opastuksen puheen generointiin ja äänen kloonaamiseen sekä muihin toimintoihin mitä ElevenLabsin äänityökalut mahdollistavat.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle ymmärrys ja taidot käyttää ElevenLabsin tekoälyä äänen kloonaamiseen ja puheen generointiin eri kielillä. Koulutuksessa opit tuottamaan luontevaa puhetta tekstistä käyttäen valmiita äänimalleja. Opit myös, miten kloonaat oikean ihmisen äänen ja tuotat lisää puhetta samalla äänellä. Tutustumme myös videoiden dubbaamiseen ja projekteihin.

Kenelle

Kurssi on suunnattu sisällöntuottajille, podcastereille, videoiden tekijöille ja kaikille, jotka haluavat oppia tekoälypohjaisen puheen generoinnin ja äänen kloonaamisen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ElevenLabsista.

Ohjelmaversio

Käytämme kurssilla ElevenLabsin uusinta versiota.

Koulutuksen sisältö

Miten aloitat käytön?

  • Käyttöönotto ja käyttöliittymä
  • Hinnoittelumalli ja kustannukset

Äänen tekeminen tekstistä ja erikieliset sisällöt

  • Puheen generointi tekstistä
  • Kielivaihtoehdot ja monikielinen sisältö

Vanhempien projektien ja sisältöjen tarkastelu

  • Videoiden dubbaus
  • Projektit

Äänimallien valinta ja mukauttaminen

Valmiiden äänimallien käyttö

Äänimallien mukauttaminen tarpeen mukaan

  • Ihmisen äänen kloonaaminen

Avainsanat

ElevenLabs, tekoäly, äänen kloonaus, puheen generointi, äänitekniikka, monikielinen sisältö, äänimallit, tekstistä puheeksi, saavutettavuus

Kouluttaja: Eduhouse 

Ilmoittaudu viimeistään 6.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.