Siirry sisältöön
Toukokuun Excel-koulutukset

Excel haltuun Eduhousen koulutuksilla!

YKA toteuttaa kevään 2024 excel-koulutukset yhteistyössä Eduhouse Trainingsin kanssa. Löydät koulutukset YKAn tapahtumakalenterista kalenterikuukausittain lajiteltuna. 
 
Koulutukset ovat maksuttomia YKAn jäsenille ja niihin ilmoittaudutaan suoraan Eduhouseen.  Lue alla olevat ilmoittautumisohjeet tarkkaan, ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen! 
 

Toukokuun Excel-koulutukset

Paikkatiedon visualisointi 20.5.2024 klo 13–15
Excel – perusteet 28.5.2024 klo 9–16
Excel – jatko 29.5.2024 klo 9–16
Excel – makrot ja VBA 29.–30.5.2024 klo 9–16
 
Huom! Etenkin pidemmät 12 päivän koulutukset saattavat täyttyä jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Pyrimme pitämään listat ajantasalla, mutta ajankohtaisin tilanne näkyy aina Eduhousen sivuilla. 

Ilmoittautumisohjeet

 1. Tutustu kurssin sisältöön Eduhousen sivuilla. Löydät linkit kurssilistauksesta. Jos olet epävarma koulutuksen tasosta, löytyy peruskurssien sivustoilta myös testejä. 
 2. Jos päätät osallistua, valitse oikea koulutuspäivä ja paina Ilmoittaudu. (Ilmoittautumisaika päättyy 2 päivää ennen koulutusta. Sen jälkeenkin voi vapaita paikkoja vapaita kysellä chatin kautta). 
 3. Lisää yhteystietosi ja kirjaa organisaatioksi "YKA". 
 4. Ilmoita YKAn jäsennumerosi "Lisä- ja laskutustiedot" -kenttään. Huom! Ilman oikeaa jäsennumeroa ilmoittautuneille lähtee lasku koulutuksesta, eikä YKA osallistu koulutuksen kustannuksiin. Löydät jäsennumerosi YKA-uutisista ja OmaYKA-asioinnista.
 5. Valitse maksutavaksi "Koulutussopimus ja lisenssiasiakas". 
 6. Hyväksy tietosuoja- ja toimitusehdot. 
 7. Paina Lähetä tilaus. 
 
Ilmoittautumisen jälkeen: 
 1. Saat Eduhousesta heti ilmoittautumisen jälkeen vastaanottokuittauksen ja parin päivän sisällä vahvistusviestin kurssipaikasta. (Valitettavasti vahvitusviestistä ei ole toistaiseksi mahdollista ladata kalenterimerkintää, mutta ominaisuus tulossa alkuvuodesta käyttöön Eduhousen ilmoittautumisjärjestelmään).
 2. Mahdolliset peruutukset Eduhousen koulutuksiin tehdään suoraan Eduhouseen. Ohjeet löydät vahvistusviestistä. Huom! On tärkeää, että peruutat ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este osallistua. Eduhouse raportoi YKAlle koulutuksissa läsnäolleet ja YKA perii peruuttamattamatta jätetyistä ilmoittautumista 50€ korvauksen. 
   

Kenelle

Koulutukset on maksuttomia YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua?  Nämä ja monet muut YKAn koulutukset ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 

Lisätietoja Eduhouse-yhteistyöstä

Voit myös selailla ja ilmoittautua koulutuksiin myös suoraan Eduhousen Excel-koulutusten koulutuskalenterista, jos huomioit yllä olevat ilmoittautumisohjeet. Huomaa, että YKAn sopimus Eduhousen kanssa kattaa nyt kokeilujaksolla vain Excel ja Tekoäly-moduulien koulutukset ja vain koulutukset ajalta 1.1. - 30.6.2024. Muut Eduhousen koulutukset eivät kuulu sopimuksemme piiriin, eikä YKA osallistu niiden kustannuksiin, jos jäsen päättää niiihin ilmoittautua. 

Kysymyksiä?

YKAn ja Eduhousen yhteistyöhön liittyvät kysymykset ja palautteet:
Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi

Eduhousen koulutusten sisältöihin ja ilmoittautumisiin liittyvät kysymykset: 
trainings@eduhouse.fi