Siirry sisältöön
ChatGPT:n käyttö työn tehostajana!

ChatGPT:n käyttö työn tehostajana!

Tiistai 18.6. klo 9-11
Webinaari

Tekoälyn avulla voit tehdä työsi tehokkaammin ja tuottaa materiaaleja tai analysoida tietoja paremmin, kuin koskaan. ChatGPT mullistaa blogikirjoitukset, raportit, esitykset ja monia muita asioita, mutta sen käyttö vaatii osaavan käyttäjän.
 
Opi hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti arjessa ja työssä ChatGPT:n käyttötyön tehostajana -kurssilla. Kurssi on helppo ja saavutettava sekä aloittelijoille että jo jonkin verran tietoa omaaville. Oppimisen jälkeen voit hyödyntää ChatGPT:n monipuolisia taitoja, kuten tietojen analysointia, kirjoittamista, kääntämistä ja paljon muuta. Nauti tehokkuuden ja tuottavuuden lisääntymisestä, kun opit käyttämään tekoälyä työssäsi.

Tavoite

Tämän kurssin tavoitteena on antaa sinulle valmiudet hyödyntää ChatGPT:tä suomen kielellä tehokkaasti ja tarkasti.

Kenelle

Kurssimme tarjoaa perustiedot ja käytännön harjoituksia ChatGPT:n käytöstä suomeksi sekä monilla muilla kielillä. Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet hyödyntää ChatGPT:tä arjessa ja työssä, esimerkiksi tietojen hakemisessa, raporttien luomisessa, Excelin käytössä, sisällön kääntämisessä, tiedon muotoilussa, blogien ja sosiaalisen median kirjoittamisessa sekä PowerPoint-esitysten tekemisessä.

Ohjelmaversio

Käytämme kurssilla uusinta ChatGPT-versiota.
 

Koulutuksen sisältö

ChatGPT:n perusteet

  • Mihin ChatGPT:tä voidaan käyttää?
  • Miten ChatGPT:tä käytetään suomeksi?
  • ChatGPT:n käyttö useilla kielillä

ChatGPT:n hyödyntäminen arjessa ja työssä

  • käytännön esimerkkejä ChatGPT:n hyödyntämisestä työssä, kuten kysymyksiin vastaaminen, tietojen hakeminen ja raporttien luominen
  • ChatGPT:n käyttö Excelin kanssa
  • sisällön kääntäminen ChatGPT:llä
  • tiedon muotoilu ChatGPT:llä
  • blogien ja sosiaalisen median kirjoittaminen ChatGPT:n avulla
  • PowerPoint-esitysten tekeminen ChatGPT:n avulla
  • projektityöskentely ChatGPT:n kanssa

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: ChatGPT, suomi, tekoäly, tekstinhallinta, käyttö, opastus, Excel, kääntäminen, muotoilu, blogit, sosiaalinen media, PowerPoint

Ilmoittaudu viimeistään 13.6.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.