Siirry sisältöön
Ajattelutyöläisen työhyvinvointi

Ajattelutyöläisen työhyvinvointi 

Pe 24.5.2024 klo 9–9:50, Zoom 


Kuvaus  

Ajattelutyöläisen työhyvinvointi on ennen kaikkea ajattelun olosuhteista ja aivojen hyvinvoinnista huolehtimista. Kun työ elää, myös työhyvinvoinnin elementit muuttuvat. Mitä on ajattelutyöläisen työhyvinvointi 2020-luvulla? Millainen on ergonominen työympäristö aivotyössä? Miten luoda tietotyölle onnistumisen olosuhteet ja varmistaa sekä jaksaminen että työteho? Työhyvinvointi on joukkuelaji, joten tästä koulutuksesta saat myös eväitä jatkaa keskustelua omalla työpaikallasi ja niissä verkostoissa, joissa työsi tapahtuu.  

Ajattelutyöläisen työhyvinvointi -koulutus on suunnattu asiantuntijatyötä tekeville ja organisaatioiden työhyvinvoinnista vastaaville henkilöille, kuten esihenkilöille, tiimivetäjille, luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille. YKA järjestää koulutuksen yhteistyössä ammattiliitto Loimun kanssa. Koulutus järjestetään Loimun Zoomissa.  


Koulutuksen jälkeen  

  • ymmärrät mitä työhyvinvointi on erityisesti asiantuntijatyössä 

  • tiedät, mitä ovat työhyvinvoinnin painopisteitä 2020-luvulla 

  • saat vinkkejä työhyvinvointia tukevista käytännöistä tiimissä 

  • voit käynnistää työhyvinvointia tukevia keskusteluja tiimissäsi. 

 

Aika 

Perjantaina 24.5.2024 klo 9–9:50. 

 

Paikka 

Zoom meetings

 

Kouluttaja 

Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija ja psykologi Liisa Puskala. Liisan missio on pitää ajattelutyötä tekevät järjissään modernissa työelämässä. LinkedIn.  

 Liisa Puskala, valokuva.
 
Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi

 

Ilmoittautuminen 

22.5.2024 klo 21.00 mennessä sivun yläreunasta tai tästä linkistä.   

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi