Siirry sisältöön
Puhujat

 

Vuokranantajaristeily 2024

Juhlavuosi - vierelläsi jo 25 vuotta!

Aika: perjantai - sunnuntai 24.-26.5.2024
Paikka: Silja Symphony, Helsinki-Tukholma-Helsinki
Satama: Olympiaterminaali, Olympiaranta 1, 00140 Helsinki
 

 
 
PUHUJAT
 
Sanna Laitinen
juontaja

 

Sanna on kokenut ja luotettava tapahtumajuontaja, joka levittää iloa ympärilleen juonnoillaan ja spiikeillään ja vakuuttaa yleisön asiasta kuin asiasta. Sannalla on hämmästyttävä taito inspiroida ja innostaa tapahtumayleisöä, välittää viestit tehokkaasti ja luoda tapahtumaan juuri oikeanlainen tunnelma.

 

 
Perttu Hokkanen
salkunhoitaja, Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt
 
 

Olen toiminut kiinteistöalalla vuodesta 2001. Olen myynyt, ostanut, rahoittanut, vuokrannut, kaavoittanut ja kehittänyt kaiken tyyppisiä kiinteistöjä. Koulutustaustaltani olen diplomi-insinööri.

 


 
Jouni Vihmo
pääekonomisti ja johtoryhmän jäsen, Rakennusteollisuus RT ry
 

 
Jouni on Rakennusteollisuus RT ry:n pääekonomisti ja johtoryhmän jäsen. Aikaisemmin hän on toiminut ekonomistina Palvelualojen työnantajien liitosta Paltassa sekä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRassa.
 

 
Joona Vidgrén
senioriekonomisti, OP Financial Group
 


Joona toimii ekonomistina OP Ryhmässä. Hän seuraa etenkin Suomen taloutta ja asuntomarkkinoiden kehitystä.
 

 
Eemeli Karlsson
ekonomisti, Suomen Vuokranantajat ry

 
 
Eemeli toimii ekonomistina Suomen Vuokranantajilla vastuullaan tutkimus- ja analysointityökalut, sekä on itsekin vuokranantaja. Tilastotyön lisäksi hän painottaa keskustelujen tärkeyttä markkinoilla toimivien kanssa, sillä "tilastot ovat aina hieman myöhässä
 

 
Milja Kettula
yrittäjä jä flippaaja
 
 
Minulle asunnot ovat elämäntapa. Työskentelen uusien sekä vanhojen asuntojen parissa suunnittelun ja remontoinnin merkeissä. Saavutan flow-tilan remontoidessani asuntoja, mutta hyvin se aika kuluu myös vuokranantajana ja airbnb-majoittajana.
 

 
Mia Koro-Kanerva
toimitusjohtaja, Isännöintiliitto
 
 
Mia on Isännöintiliiton toimitusjohtaja, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on organisaationsa kanssa auttaa isännöintiä olemaan parasta mitä taloyhtiölle voi tapahtua. Ennen Isännöintiliittoa Mia toimi yli kymmenen vuotta Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtajana ja on itsekin kokenut asuntosijoittaja. Hän tuntee niin vuokra- ja asuntomarkkinat kuin taloyhtiöiden toiminnan kiemurat kuin omat taskunsa ja jaksaa väsymättä puhua hyvän vuokranantajuuden ja hyvän isännöinnin puolesta.
 

 
Hannu Liitsola
koti-isä, vuokranantaja ja taloyhtiöiden hallitusammattilainen
 
 

Päätyönä 1,5-vuotiaan taaperon koti-isänä toimiminen. Päätyön ohella Hannu toimii vuokranantajana perheen omistamissa asunnoissa, jotka sijaitsevat Lohjalla, Pirkanmaalla ja Lappeenrannassa. Taloyhtiöiden hallitustoiminta on myös lähellä sydäntä ja taustaa taloyhtiöiden hallitustyöskentelyyn löytyy yli 50 hallituskauden verran. Hannu on AKHA:n jäsen ja tarjoaa hallitusammattilaisen palveluita sekä isännöinnin kilpailutuksia. Vuokranantaja vuodesta 2013 lähtien.

 


 
Susanna-Maria Aarnivuo
juristi, Suomen Vuokranantajat ry
 
 
Susanna-Maria on työskennellyt Suomen Vuokranantajat ry:n juristina vuodesta 2019 alkaen. Asumisen juridiikkaan liittyvissä asioissa Susanna on antanut jäsenille neuvoja yli 7000 kertaa. Hän on myös Kuluttajariitalautakunnan huoneenvuokrajaoston varajäsen.
 

 
Tarik Ahsanullah
lakiasiainjohtaja, Suomen Vuokranantajat ry
 
 
Tarik toimii Suomen Vuokranantajien lakiasiainjohtajana ja hänellä on tuomioistuinkokemusta niin asiamiehenä kuin käräjänotaarinakin. Tarik on myös itse asuntosijoittaja.
 

 
Sanna Hughes
toiminnanjohtaja, Suomen Vuokranantajat ry
 
 
Sanna on kokenut asuntomarkkinajuristi ja itsekin asuntosijoittaja. Ennen toiminnanjohtajan tehtävää Sanna toimi kahden vuoden ajan Suomen Vuokranantajien päälakimiehenä.
 

 
Elisa Havusela
aluepäällikkö, Etelä-Pohjanmaa, Suomen Vuokranantajat ry
 
 
Elisa toimii Etelä-Pohjanmaan aluepäällikkönä ja asuntosijoittaminen on kuulunut Elisan elämään jo vuosien ajan. Elisalle vuokranantajana toimimisessa on erityisen tärkeää, että vuokralainen voi tehdä asunnosta itselleen oman kodin.
 

 
Ville Vesterinen
aluepäällikkö, Kaakkois-Suomi, Suomen Vuokranantajat ry
 
 
Ville toimii Kaakkois-Suomen aluepäällikkönä ja on toiminut asuntosijoittajana ja vuokranantajana
yli vuosikymmenen ajan. Työn puolesta Villellä on kokemusta asuntojen vuokrauksesta yli 1000 asunnon verran.
 

 
Pasi Orava
aluepäällikkö, Pohjois-Suomi, Suomen Vuokranantajat ry 
 
 
Pasi on Pohjois-Suomen aluepäällikkö ja taloyhtiöiden hallitusammattilainen. Pasilla on pitkä kokemus asuntosijoittamisesta, vuokranantamisesta, taloyhtiön hallitustyöskentelystä ja isännöinnistä.