20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Kuva: Camilla Bloom
Tervetuloa Helsingin ruokavuoden B2B-aamupäivän seminaariin “Food For Thought – Sustainable Future of Food and Restaurant Sectors“ Kulttuurikasarmille! Aamupäivässä päästään kurkistamaan ruokamaailman tulevaisuuteen inspiroivien puhujien johdattelemana: luvassa on puheenvuoroja mm. biohakkeroinnista, ruoka- ja clean techin sekoituksista kuin myös ravintolatoiminnan vastuullisuudesta ja tukkukaupan hiilijalanjäljestä. Saamme myös ajatusmaistiaisia tulevaisuuden ravintolaelämyksistä. Tule siis sinäkin saamaan uutta ravintoa ajatuksillesi! Tämä tapahtuma järjestetään kokonaan englanniksi. Tapahtuma on MICHELIN Guide Nordic Countries Ceremony 2024 sivutapahtuma.
Lounaan jälkeen ohjelma jatkuu Helsingin matkailuseminaarilla klo 12.30-16.45. Helsingin matkailun vuoden tärkeimmässä tapahtumassa on jälleen luvassa erinomainen kattaus ajankohtaisia puheenvuoroja vastuullisuudesta, vaikuttavuudesta ja ilmastotyöstä. Kaupungin tervehdyksen tuo apulaispormestari Anni Sinnemäki, GroupNaon toimitusjohtaja Signe Jungersted valottaa paikallisten ja yhteisöjen vaikutusta matkailun kehitykseen. Lisäksi keskustellaan ilmastotyön tärkeydestä matkailussa ja tarjotaan näkökulmia vastuullisuusviestintään. Lisäksi saamme vieraaksemme kansanedustajia keskustelemaan matkailun merkityksestä, ja siitä mitä he ovat valmiita tekemään alan kilpailukyvyn vauhdittamiseksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroivaan iltapäiväämme! Tämä tapahtuma järjestetään pääosin suomen kielellä.
Voit ilmoittautua aamupäivän Food For Thought-seminaariin ja iltapäivän matkailuseminaariin, tai vain toiseen tapahtumista. Ilmoitathan myös, jos syöt seminaaarien välissä tarjoamamme lounaan. Lounas tarjoillaan klo 11.30-12.30.