20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Kespron kannattavuuskoulutus 2024
Sukella ravintolan kannattavuuden saloihin kahden tunnin ajaksi. Koulutuksen jälkeen tiedät mm. miten voit vaikuttaa myyntikatteeseen, onko olemassa huonoa liikevaihtoa ja miten hallita liiketoimintasi muita kuluja kannattavuuden varmistamiseksi.
Tarjolla on neljä eri tilaisuutta: kaksi Teamsillä 16.4. ja 14.5., sekä live-koulutukset Lahdessa Bistro Kokassa 9.4. ja Turussa Ruissalon telakalla 15.5.
Kouluttajana toimii Kespron oma kannattavuus asiantuntija, Charrlotta Ylimys. Charrlotta on ravintola-alan konkari, jolla on työskentelyhistoriaa jo neljällä vuosikymmenellä. Hän on toiminut johtotehtävissä monenlaisessa yrityksissä yökerhoista fine dining-ravintoloihin ympäri Suomea, aina Leviltä Hankoon. "Niin opiskeluni kuin työtehtäväni ovat oikeastaan pyörineet aina kannattavuuden ympärillä, mm. kouluttaessa kannattavuuden johtamista ravintola- ja keittiöpäälliköille." Kertoo Charrlotta kysyttäessä miksi juuri kannattavuus kiehtoo häntä.
Hinnoittelu: 109€/hlö (alv0). Ennakkovaraajan etu 3/24 aikana 99€/hlö (alv 0)