Siirry sisältöön
Attention by Lyyti

Yhteistyöllä enemmän - ruokahävikkiä vähemmän -webinaari

Tiistaina 19.1.2021 klo 13 - 14
 
Ruokahävikkihaasteeseen on havahduttu viimeisten 10 vuoden aikana. Hävikkiä syntyy kaikissa ruokaketjun vaiheissa. Hävikin myötä hukkaamme resursseja, aikaa, työvoimaa ja rahaa. Hävikin syntyminen myös lisää ruoan jo valmiiksi suuria ympäristövaikutuksia. Lukessa tätä ongelmakenttää on tutkittu jo pitkään ja Luke johtaakin Suomen ruokahävikkitiekarttatyötä. Tiekartta julkistetaan webinaarimme kanssa samana päivänä 19.1. 
 
Luken webinaarissa pohditaan juurisyitä hävikin syntyyn sekä miten voimme yhdessä vähentää ruokahävikkiä. Keskon puheenvuoro tarjoaa kaupan näkökulman aiheeseen. 
 
Tule kuuntelemaan ajankohtaisia esityksiä ja keskustelemaan ruokahävikin vähentämiskeinoista Luken asiantuntijoiden kanssa.
 
Ohjelma:

Esittelyt 
Ruokahävikki – syyt ja seuraukset, Juha-Matti Katajajuuri, Luke
Yhdessä enemmän - hävikkiä vähemmän, Hanna Hartikainen tai Inkeri Riipi, Luke
Kaupan rooli hävikin vähentämisessä, Timo Jäske, Kesko
Keskustelua 
 
Tervetuloa mukaan!
 
Ilmoittautuminen: https://register.gotowebinar.com/register/8290722705120918287 
 
Lisätietoa webinaarista:
 
Titta Tapiola
titta.tapiola@luke.fi