Ohjelma
Ke 18.2.2026
9.30 Kahvit
10.00 Tilaisuuden avaus
10.10 Miltä maatalouden tulevaisuus näyttää nuorelle maatalousyrittäjälle? Niko Hyppönen, kenttäpäällikkö, MTK Keski-Pohjanmaa
10.45 Työpaja
11.45 Lounas
12.30 Yrittäjäksi kasvaminen - kannattavaa ja tuottavaa tekemistä. Ville Saarela, maidontuottaja
13.15 Erikoistunutta lihantuotantoa vuodesta 1972. Santeri Lähteenmäki, lihantuottaja
14.00 Kahvit
14.30 Onnistu yrittäjänä – hallittu kasvu ja kehitys: Johannes Ahlholm, toimitusjohtaja Wikli Oy
15.30 Ohjelman päätös
17.00 Illallinen ja yhteistä ohjelmaa
To 19.2.2026
Tilavierailut
9.00 lähtö hotellilta
9.20 Mäkelän Maito Oy, Kalajoki
Kolmen robotin hyvätuottoinen karja Kalajoella, jossa toimintaa kehitetään jatkuvasti entistä parempien tulosten saamiseksi. VIC-lehmillä on reilu pehkupohja-alue.
”Kenttälounas”
12.00 (11.45) Bullstop, Kalajoki
Bullstop Oy on loppukasvattamo, josta lähtee vuodessa teuraaksi n. 1400 eläintä. Tilalla tehdään tehokasta ja kannattavaa yritystoimintaa. Peltoviljelyyn ja rehuomavaraisuuteen panostetaan tilalla paljon.
13.30 Kotimatkalle
Tilaisuus on maksuton. Osallistujat maksavat itse vain yöpymisen. Varaa majoitus itse:
Majoitusinfo:
Majoitus hotellihuoneessa 108 €/ 1hh/ vrk ja 118 €/ 2hh/ vrk.
Majoitus huoneistolla 118 €/ 1hh/ vrk ja 128 €/ 2hh/ vrk.
sis. buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön aukioloaikana. Alekoodi majoitukseen tulossa pian!