10:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Olutkoulu, 3 op
Ajankohta:
30.1.-31.8.2023. Tämä opintojakso alkaa 30.1.2023 ja sen jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kolme (3) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.5.2023.
Taso: AMK
Edeltävä osaaminen: -
Tavoitteet:
Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi.
Sisältö:
Oluen raaka-aineet ja valmistus
Oluttyylit ja oluiden ryhmittely
Oluen tarjoulu
Oluen aistinvarainen arviointi
Oluen ja ruuan yhdistäminen
Oluttrendit
Oluttyylit ja oluiden ryhmittely
Oluen tarjoulu
Oluen aistinvarainen arviointi
Oluen ja ruuan yhdistäminen
Oluttrendit
Peruminen
Mahdollinen peruminen on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen campusonline@xamk.fi.