
Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä? -webinaarisarja
Elintarviketoiminnassa tarvitaan laaja kirjo erilaisia keinoja tuoteturvallisuuden ja hygienian mittaamiseen. Tässä webinaarisarjassa keskitytään ammattikeittiöiden ja pienten elintarvikealan tuotantolaitosten näytteenottosuunnitelman tekemiseen, näytteenoton toteuttamiseen ja tulosten trendiseurantaan. Tallenne tapahtumasta jaetaan ilmoittautuneille (katsottavissa 16.4.23 saakka).
Ajankohdat: torstait 16.3., 23.3., ja 30.3. klo 9–10
Paikka: Teams
OHJELMA:
Torstai 16.3.
Näytteenottosuunnitelman laadinta, laatuvastaava Janna Oksanen, Pirkanmaan Voimia Oy
Näytteenoton sudenkuopat mikrobiologian näkökulmasta, laboratoriopäällikkö Sanna Raunila, Bayer
Torstai 23.3.
Pintapuhtaus ja työskentelyhygienia ravintolatoiminnassa, terveystarkastaja Sanna Tietäväinen, Kurikan kaupungin ympäristöterveyspalvelut
Näytteenotto osana ravintolan omavalvontaa, vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki, HOK-Elanto
Torstai 30.3.
Näytteenottoa koskeva ohjeistus sekä erityisesti näytteenottotulosten trendiseuranta ja siihen perustuva näytteenoton tarpeen arviointi, ylitarkastaja Riina Tolvanen, Ruokavirasto
Trendiseuranta suurtalouskeittiöiden pintahygieniassa ja esimerkkejä korjaavista toimenpiteistä, tuotantopäällikkö Kati Laakso ja laatupäällikkö Mervi Nikkinen, Palmia
Ilmoittautuminen on auki 13.3. klo 23.59 saakka.