Siirry sisältöön
Successful events with Lyyti
Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä?
  • 1. Aloitus
  • 2. Tiedot
  • 3. Vahvistus
  • 4. Valmis
20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana

Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä? -webinaarisarja

 
Elintarviketoiminnassa tarvitaan laaja kirjo erilaisia keinoja tuoteturvallisuuden ja hygienian mittaamiseen. Tässä webinaarisarjassa keskitytään ammattikeittiöiden ja pienten elintarvikealan tuotantolaitosten näytteenottosuunnitelman tekemiseen, näytteenoton toteuttamiseen ja tulosten trendiseurantaan. Tallenne tapahtumasta jaetaan ilmoittautuneille (katsottavissa 16.4.23 saakka).
 
Ajankohdat: torstait 16.3., 23.3., ja 30.3. klo 9–10
Paikka: Teams
 
OHJELMA:
 
Torstai 16.3.
Näytteenottosuunnitelman laadinta, laatuvastaava Janna Oksanen, Pirkanmaan Voimia Oy
 
Näytteenoton sudenkuopat mikrobiologian näkökulmasta, laboratoriopäällikkö Sanna Raunila, Bayer
 
 
Torstai 23.3.  
Pintapuhtaus ja työskentelyhygienia ravintolatoiminnassa, terveystarkastaja Sanna Tietäväinen, Kurikan kaupungin ympäristöterveyspalvelut
 
Näytteenotto osana ravintolan omavalvontaa, vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki, HOK-Elanto
 
Torstai 30.3.
Näytteenottoa koskeva ohjeistus sekä erityisesti näytteenottotulosten trendiseuranta ja siihen perustuva näytteenoton tarpeen arviointi, ylitarkastaja Riina Tolvanen, Ruokavirasto
 
Trendiseuranta suurtalouskeittiöiden pintahygieniassa ja esimerkkejä korjaavista toimenpiteistä, tuotantopäällikkö Kati Laakso ja laatupäällikkö Mervi Nikkinen, Palmia
 
Ilmoittautuminen on auki 13.3. klo 23.59 saakka.
 

Valitse

Osallistujatyyppi Hinta Valitse
29.00 EUR
22.00 EUR
44.00 EUR
58.00 EUR
120.00 EUR