20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Kun parisuhteeseen astuu neurologinen sairaus -verkkoluento
Torstaina 14.12.2023 klo 17.30–19.00 järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.
Mitä tapahtuu sairastavalle, parisuhteelle ja läheiselle, kun parisuhteeseen astuu neurologinen sairaus? Kognitiivinen psykoterapeutti, seksuaali- ja pariterapeutti Tuula Rantakari luennoi parisuhteen haasteista, kun toisella parisuhteessa on neurologinen sairaus. Luento on suunnattu pariskunnille ja läheisille. Verkkoluennolle voi osallistua yhdessä puolison kanssa tai yksin. Mukana on myös Neuroliiton järjestösuunnittelija Anni Malkamäki.
Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla).
Luennon aikataulu
klo 17.30 Aloitussanat | Neuroliiton järjestösuunnittelija Anni Malkamäki
klo 17.40 Luento | Kognitiivinen psykoterapeutti, seksuaali- ja pariterapeutti Tuula Rantakari
klo 18.45–19.00 Yhteenveto ja luento päättyy
Osallistuminen
Tapahtuma on verkkoluento, joten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Voit esittää kysymyksiä ennakkoon joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai webinaarin aikana chatissa. Chatin käyttö edellyttää kirjautumista sisään omilla Google-tunnuksilla.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään ti 12.12. Tarkastathan kirjoittamasi sähköpostisoitteen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin ja myöhemmin osallistumislinkin sekä -ohjeet. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta myös roskapostikansiosi.
Lisätiedot
järjestösuunnittelija Anni Malkamäki, p. 0400 976 743, anni.malkamaki@neuroliitto.fi
Tapahtuma toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.