20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Kuluttajat ja ruoka kompensaatiossa
Ilmastonmuutoksen hillinnässä tärkein askel on vähentää päästöjä. Missä vaiheessa kompensaatio astuu kuvaan? Mitä kuluttajat voisivat tehdä ja voiko kompensaatioväitteisiin luottaa? Miten yritykset voisivat muuttaa toimintaansa, jotta vihreä olisi oikeasti vihreää?
Keskustelemassa
Jessica Stolzmann, toimittaja, Yle
“Vihreitä hampurilaisia”
Vilja Varho, erikoistutkija, Luke
Mitä suomalaiset ajattelevat hiilikompensaatioista?
Juha Nousiainen, hiilineutraalin maitoketjun johtaja, Valio
Hiilikrediitit ruokaketjun yritysten näkökulmasta
Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Luke
Kommenttipuheenvuoro
ILMOITTAUTUMISLOMAKE