Siirry sisältöön
Successful events with Lyyti
Katseet kasvipohjaisiin -kesäwebinaari
  • 1. Aloitus
  • 2. Tiedot
  • 3. Vahvistus
  • 4. Valmis
20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana

Katseet kasvipohjaisiin -kesäwebinaari

Kasvipohjaiset tuotteet ovat nyt monen elintarvikealan ammattilaisen huulilla ja yhä useamman kuluttajan lautasella.

Webinaarissa kuulet, mitä 30 ruoka-alan yritystä vaatii hallitukselta kasvipohjaisen ruuan tuotannon edistämiseksi, miksi Suomessa kannattaa panostaa kasvipohjaiseen ruokaan ja miten valmistaa ja markkinoida kasvipohjaisia tuotteita.  Kuulet myös Kehittyvä Elintarvike -median uusimmat kuulumiset ja voit jututtaa työntekijöitämme.

Tilaisuuteen on vapaapääsy Elintarviketieteiden Seuran jäsenille ja kannattajajäsenten työntekijöille. Muilta osallistujilta pääsymaksu 30 €.

OHJELMA:

Aika: 1.6.2023 klo 9–11

Paikka: Teams

9–9.05 Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran kesäwebinaariin
toiminnanjohtaja Viivi Wanhalinna

9.05–9.15 Kasvipohjaisen ruuan edistäminen
ruokaohjelman suojeluasiantuntija Elisa Niemi, WWF

      • Suomi kasvaa vegestä -esitys
      • Kasvipohjaisen ruuantuotannon edistämisohjelmat maailmalla

9.15–9.30 Suomi kasvipohjaisen ruuan valmistusmaana
tuotekehitys- ja portfoliopäällikkö Hanna Pere, Apetit, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen

  • Suomen mahdollisuudet ja haasteet kasvipohjaisen ruuan tuottajana

9.30–9.45 Kasvipohjaisten elintarvikkeiden markkinointi
tutkimusjohtaja Kari Solala, Iro Research Oy, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen

  • Kuinka hyödyntää kuluttajatutkimusta markkinoinnissa?
  • Markkinoinnin suunnittelun kohderyhminä aktiiviset käyttäjät ja kokeilijat

9.45–9.55 Uutta Kehittyvä Elintarvike -mediassa
päätoimittaja Laura Hyvärinen / toimituspäällikkö Elina Teerijoki ja mediamyynnin vastaava Hannu Pyykkö

  • konseptiuudistus, lukijoiden toiveet, historian laajin levikki, uudet palstat, laaja alan tavoittavuus

 

TAUKO

Tauolla on mahdollisuus jäädä juttelemaan seuran ja lehden henkilökunnan kanssa
 

10.15–10.30 Kasviproteiinituotteiden tuotanto liha- ja meijeriteollisuuden laittein
elintarviketeollisuuden myyntipäällikkö Pasi Halonen, Afry, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen

  • Mitä tulisi huomioida valmistettaessa kasviproteiinituotteita olemassa olevin liha- ja meijeriteollisuuden laittein?

10.30–10.45 Kasviproteiinituotteiden maustaminen ja rakenteen luonti
tuotekehittäjä Urho Paakkari, Leipurin Oyj, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen

  • huomioitavaa kasviproteiinituotteiden kehityksessä

10.45–11 Kasviproteiinituotteiden laatuanalyysit pikamenetelmillä
tuotepäällikkö Petra Honkavirta, Hosmed, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen

  • kosteus-, proteiinipitoisuus- ja rasva-analyysit
Ilmoittautuminen on auki 31.5. klo 23.59 saakka.
 

Valitse

Osallistujatyyppi Hinta Valitse
30.00 EUR