

Katseet kasvipohjaisiin -kesäwebinaari
Kasvipohjaiset tuotteet ovat nyt monen elintarvikealan ammattilaisen huulilla ja yhä useamman kuluttajan lautasella.
Webinaarissa kuulet, mitä 30 ruoka-alan yritystä vaatii hallitukselta kasvipohjaisen ruuan tuotannon edistämiseksi, miksi Suomessa kannattaa panostaa kasvipohjaiseen ruokaan ja miten valmistaa ja markkinoida kasvipohjaisia tuotteita. Kuulet myös Kehittyvä Elintarvike -median uusimmat kuulumiset ja voit jututtaa työntekijöitämme.
Tilaisuuteen on vapaapääsy Elintarviketieteiden Seuran jäsenille ja kannattajajäsenten työntekijöille. Muilta osallistujilta pääsymaksu 30 €.
OHJELMA:
Aika: 1.6.2023 klo 9–11
Paikka: Teams
9–9.05 Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran kesäwebinaariin
toiminnanjohtaja Viivi Wanhalinna
9.05–9.15 Kasvipohjaisen ruuan edistäminen
ruokaohjelman suojeluasiantuntija Elisa Niemi, WWF
-
-
- Suomi kasvaa vegestä -esitys
- Kasvipohjaisen ruuantuotannon edistämisohjelmat maailmalla
9.15–9.30 Suomi kasvipohjaisen ruuan valmistusmaana
tuotekehitys- ja portfoliopäällikkö Hanna Pere, Apetit, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen
- Suomen mahdollisuudet ja haasteet kasvipohjaisen ruuan tuottajana
9.30–9.45 Kasvipohjaisten elintarvikkeiden markkinointi
tutkimusjohtaja Kari Solala, Iro Research Oy, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen
- Kuinka hyödyntää kuluttajatutkimusta markkinoinnissa?
- Markkinoinnin suunnittelun kohderyhminä aktiiviset käyttäjät ja kokeilijat
9.45–9.55 Uutta Kehittyvä Elintarvike -mediassa
päätoimittaja Laura Hyvärinen / toimituspäällikkö Elina Teerijoki ja mediamyynnin vastaava Hannu Pyykkö
- konseptiuudistus, lukijoiden toiveet, historian laajin levikki, uudet palstat, laaja alan tavoittavuus
TAUKO
Tauolla on mahdollisuus jäädä juttelemaan seuran ja lehden henkilökunnan kanssa
10.15–10.30 Kasviproteiinituotteiden tuotanto liha- ja meijeriteollisuuden laittein
elintarviketeollisuuden myyntipäällikkö Pasi Halonen, Afry, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen
- Mitä tulisi huomioida valmistettaessa kasviproteiinituotteita olemassa olevin liha- ja meijeriteollisuuden laittein?
10.30–10.45 Kasviproteiinituotteiden maustaminen ja rakenteen luonti
tuotekehittäjä Urho Paakkari, Leipurin Oyj, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen
- huomioitavaa kasviproteiinituotteiden kehityksessä
10.45–11 Kasviproteiinituotteiden laatuanalyysit pikamenetelmillä
tuotepäällikkö Petra Honkavirta, Hosmed, Elintarviketieteiden Seuran kannattajajäsen
- kosteus-, proteiinipitoisuus- ja rasva-analyysit

Ilmoittautuminen on auki 31.5. klo 23.59 saakka.