Upea tilaisuus päästä kehittämään ammatillista osaamistasi!
ILMASTOYSTÄVÄLLINEN VEGAANIRUOKAKOKKI - KOULUTUS
Lämmittäjänkatu 2, 00880 Helsinki
Koulutuksessa opit käyttämään kasvikunnan raaka-aineita monipuolisesti sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan ravitsemuksellisesti täysarvoisia kasvisruokia.
Koulutuksessa perehdytään kasvikunnan raaka-aineisiin ja erityisesti kotimaisiin kasviproteiineihin.
Koulutus soveltuu keittiöesimiehille ja käytännön ruoanvalmistukseen osallistuville henkilöille.
Koulutuksen sisältö ja aikataulu:
1. Päivä 31.8.2021 klo 16-20:00
- kasvisraaka-aineet ja raaka-ainetietous
2. Päivä 1.9.2021 klo 16-20:00
- ravitsemus ja taloudellisuus
- vegaaniruoan koostaminen ravitsemuksellisesti oikein
- kustannustietoisuus
3. Päivä 7.9.2021 klo 16-20:00
- prosessointi ryhmätyönä
- vegaanimenun valmistusta annettujen reseptien mukaisesti
4. Päivä 9.9.2021 klo 16-20:00
- prosessointi parityönä
- vegaaninen lämminruoka
- Tuotteistamistehtävänä laaditaan vegaaniruokavalion ateriakokonaisuus. Kaikki koulutuksen aikana tuotetut vegaaniruokaohjeet jaetaan kaikille koulutukseen osallistuneille.
Päivät 3-4 ovat käytännön valmistusta.
Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa (7 päivää) ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko osallistumismaksu. Todistetuissa sairaustapauksissa maksua ei peritä. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen: korttikoulutus@careeria.fi
Lisätietoja:
Eija Lenkkeri
johtaja, Työelämän kehittämispalvelut
eija.lenkkeri@careeria.fi
p. 040 776 8728