20:00 minuter kvar att bekräfta din registrering
Tiden för att slutföra din registrering har gått ut. Det kan dock ännu finnas lediga platser
Det finns ännu 11 lediga platser i evenemanget
Vill du veta vad Östersjön har att erbjuda i matväg? Häng med på vår kurs där vi tar avstamp från årets matkulturmagasin Havets smaker.
Vi gör en djupdykning i Östersjön och lär oss allt om att ta tillvara havets råvaror och göra dem till delikatesser. Den här kursen riktar sig till dig som vill veta vilka fisk, alger och örter Östersjön har att erbjuda och lära dig hur du tar tillvara dem. Kom och pröva på tillsammans med Sandra och Anita från Marthaförbundet.
Under tillfället lagar vi nya spännande rätter på smartfisk, alger och strandväxter och uppmuntrar till kreativitet i köket. Här sätter endast fantasin gränser! Vi avslutar tillfället med en gemensam måltid.
Marthaförbundets hushållsrådgivare Sandra Mellberg är utbildad kostvetare och sakkunnig inom näringslära. Tillsammans med ekologirådgivare Anita Storm, biolog och svamp och ört/svamprådgivare och har sedan starten på Marthaförbundet år 2015 arbetat med frågor som berör hållbar vardag. I den här kursen kommer du att lära dig det senaste om fisk och alger.
Havets smaker – gynnar både dig och Östersjön!
Under kursen lär du dig:
- hur använda outnyttjade fiskarter
- smakkompisar till fisken
- hur använda alger och örter
Pris: 32 € / 27 € (Marthamedlem)
Marthaförbundets kurser och föreläsningar kräver förhandsanmälan. Anmälan stänger vanligtvis två vardagar innan evenenamanget kör igång. När du har anmält dig får du närmare instruktioner och länk till evenemanget via e-post.
Marthaförbundet förbehåller sig rätten att annullera kurser.
Jag vill bli martha! Klicka här för att ansöka om medlemskap: https://www.martha.fi/om-oss/bli-medlem