20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Webinaarissa käsitellään ammattikeittiöiden ja catering-alan ruokatuotannon prosessien kehittämistä yhdessä alan yritysten kanssa. Miten mehut puristetaan ulos prosesseista eikä ihmisistä?
Ilmoittaudu ja saavu työpajaan oman ongelmasi kanssa!
Ohjelma:
Alustus päivän aiheeseen 14.00 – 15.00
- Johdatus prosesseihin. Altti Lagstedt, Haaga-Helia.
- Case esimerkit ja henkilökohtaiset kokemukset kehittämisestä. Tiina Yrjölä ja Sakari Ketolainen, Haaga-Helia sekä Merja Ylönen ja Teemu Pulkkinen, Xamk.
Työpajat 15.00 – 16.00
- Työpajoissa pureudutaan osallistujien kanssa alan kehittämisen kohteisiin sekä ongelmiin. Voit halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä kertoa meille kehityskohteesta tai ongelmasta, jota haluaisit käsiteltävän webinaarin työpajaosuudessa.