Siirry sisältöön
Powered by Lyyti
3 vinkkiä ammattikeittiöiden ja catering-alan prosessikehittämiseen
  • 1. Tiedot
  • 2. Vahvistus
  • 3. Valmis
20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana

Webinaarissa käsitellään ammattikeittiöiden ja catering-alan ruokatuotannon prosessien kehittämistä yhdessä alan yritysten kanssa. Miten mehut puristetaan ulos prosesseista eikä ihmisistä?

Ilmoittaudu ja saavu työpajaan oman ongelmasi kanssa!

Ohjelma:

Alustus päivän aiheeseen 14.00 – 15.00

  • Johdatus prosesseihin. Altti Lagstedt, Haaga-Helia.
  • Case esimerkit ja henkilökohtaiset kokemukset kehittämisestä. Tiina Yrjölä ja Sakari Ketolainen, Haaga-Helia sekä Merja Ylönen ja Teemu Pulkkinen, Xamk.
Työpajat 15.00 – 16.00
  • Työpajoissa pureudutaan osallistujien kanssa alan kehittämisen kohteisiin sekä ongelmiin. Voit halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä kertoa meille kehityskohteesta tai ongelmasta, jota haluaisit käsiteltävän webinaarin työpajaosuudessa.
 

Tapahtuman tiedot

Nimi 3 vinkkiä ammattikeittiöiden ja catering-alan prosessikehittämiseen
Aika Tiistai 16.9.2025, 14:00–16:00
Osoite Teams
Sähköpostiosoite on virheellinen