Tapahtuma:
Vaikuta kevään tapahtumatarjontaan

Vaikuta tulevaan tapahtumatarjontaan

Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää MiB Vaasan jäsenistön mielenkiinnon kohteita ja tarpeita sekä kiinnostusta jakaa omaa osaamista vastavuoroisesti verkostossa tai järjestää tapahtumia aktiivien kanssa.
 
Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jaa ideasi, toiveesi ja mahdollisuutesi olla mukana toteuttamassa tapahtumia.
 
Puhujavinkki
 
Onko sinulla mielessä asiantuntija, jota haluaisit kuulla? Tunnetko kenties jonkun MiBin tapahtumiin sopivan puhujan? Haluaisitko itse osallistua tapahtuman järjestämiseen?
 
Osaamisen jakaminen verkostossa
 
Verkostomme koostuu monen eri alan asiantuntijasta. Voimme hyödyntää verkostoa ja jakaa osaamistamme. Mikä on oma erityisosaamisesi (ammatillinen tai joku muu)? Haluaisitko jakaa osaamistasi muille MiB-äideille?
 
Yritysvierailu
 
Vaasan seutu on täynnä mielenkiintoisia yrityksiä ja organisaatioita. Missä yrityksessä haluaisit vierailla? Minkälaisista aiheista tai osaamisesta haluaisit yritysvierailuilla kuulla? Haluaisitko toimia yhteyshenkilönä yritysvierailuissa tai voisitko järjestää yritysvierailun työpaikallesi?
 
Muuta
 
Muut yleiset tapahtumatoiveet, ideat ja terveiset. Sana on vapaa!
 
Yhteystiedot
 
Jätäthän tähän omat ja/tai toivomasi puhujan/organisaation (mikäli tiedossa) yhteystiedot, jotta voimme viedä ideoitasi yhdessä eteenpäin.
 
Kiitos ajastasi! Tavataan MiBin tapahtumissa!