Terveystalon tietovisa

Vastaa kysymykseen ja jätä yhteystietosi. Voit voittaa 100 € lahjakortin Terveystalon terveys- ja hyvinvointipalveluihin!
 
Tiesitkö, että etävastaanotot sopivat muuhunkin kuin flunssapotilaiden hoitoon? Yllättävän moni vaiva hoituu myös etänä. Erityisesti hoitaja-avusteisella videovastaanotolla lääkäri voi tutkia potilasta hyvinkin laajasti.
 
Mikä on hoitaja-avusteinen videovastaanotto?
Hoitaja on potilaan kanssa samassa tilassa, josta otetaan etäyhteys lääkäriin. Etähoitopisteessä on käytössä digitaalinen tutkimusvälineistö, joka sisältää mm. stetoskoopin, otoskoopin, tutkimusvalon ja kameran. Lääkäri voi kuunnella hoitajan avustamana esimerkiksi potilaan sydänäänet, katsoa korvat ja tutkia ihomuutoksia. Lääkäri voi olla vaikka toisella puolella Suomea potilaan kanssa. 
 
Arvomme 3 kpl lahjakortteja, joita voi hyödyntää kaikkiin Terveystalon palveluihin mm. vastaanottoihin, suun terveyden palveluihin tai hyvinvointipalveluihin. Osallistumalla arvontaan hyväksyt, että tallennamme tietosi Terveystalon järjestelmään. Lue tietosuojaseloste tästä. 
 

Vastaa kysymykseen ja jätä yhteystietosi: 

 
Mitä seuraavista ei voi hoitaa hoitaja-avusteisella etävastaanotolla? Yksi ei kuulu joukkoon.