Ilmoittautuminen Mediakuutio-webinaariin 

 

Tervetuloa Mediakuutio-projektin webinaariin keskiviikkona 26.8. klo 13-16. Tule kuulemaan kuvataiteen uusista mahdollisuuksista digitaalisen teknologian ja kulttuurin aikakaudella!

Mediakuutio-projekti tuo Oodiin immersiivistä mediataidetta ja avaa uusia tarinankerronnan muotoja. Animaatiotaiteilija Ami Lindholmin ”Oodin Äidit” ja mediataiteilija Joonas Hyvösen ”God’s Flat Earth Is Drowning” ovat olleet esillä Kuutiossa heinä-elokuussa 2020.

Mediakuutio on paitsi taidetta, myös tutkimusta. Taideyliopiston Soveltavan ja osallistavan taiteen ja Julkisen taiteen erikoistumiskoulutuksiin osallistuvista taiteen ammattilaisista koottu tutkijaryhmä avaa seminaarissa havaintojaan Kuutiosta julkisena tilana, totutun valkoisen kuution haastajana sekä immersiivisestä teoksista yleisölle polkuna nykyilmiöiden äärelle.

Mediakuutio on osa Taiteen edistämiskeskuksen Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelmaa, joka tekee näkyväksi taiteellisen osaamisen uudenlaista soveltamista. Projekti toteutetaan yhteistyössä Keskustakirjasto Oodin, Taiteilijajärjestö MUU ry:n ja Taideyliopiston kanssa.

 
 
 
 
 
 
Webinaarin Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viikon 35 alussa.
 
Kiitos ilmoittautumisestasi!