Jyväskylän Sydän 24 - Open call

 
Hae mukaan Jyväskylän sydän –projektin järjestämään vuorokauden mittaiseen tapahtumaan Jyväskylän teatteritalolla 20.-21.11.2019 klo 9.00-9.00
 
Tapahtumassa teatteritalo muuttuu 24 tunniksi monitaiteelliseksi kulttuurikeskukseksi. Tapahtumalla edistetään paikallisten taide- ja kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä, osallistetaan yleisöä, lisätään kaupunkilaisten kulttuurihyvinvointia sekä edistetään kulttuurin että taiteen moni-ilmeisyyttä. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa Jyväskylän pääkirjasto, Jyväskylän kaupunginteatteri, Jyväskylän taidemuseo, Suomen käsityön museo, Jyväskylä Sinfonia, Jyväskylän kansalaisopisto, Jyväskylän kuvataidekoulu ja Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut.
 
Hakuehdot:
1. Hakija/hakijataho edustaa tai koostuu taiteen ja kulttuurin ammattitoimijoista.
2. Hakija/hakijataho on jyväskyläläinen toimija tai hakijan toiminta Jyväskylän alueella on muutoin merkittävässä roolissa.
3. Hakija/hakijataho vastaa ehdottamansa sisällön toteutuksesta, tuotannosta, tekijänoikeudellisista sopimuksista ja muista mahdollisista lupa-asioista.
 
Haku on auki 25.8. saakka. Valittuihin tahoihin ollaan yhteydessä elokuun viimeisällä viikolla. Valitsematta jättämistä ei perustella hakijoille erikseen.
 
Lisätietoja:
Riikka Polso
suunnittelija
014-2661663
riikka.polso(at)jkl.fi
 
Hakijan / hakijatahon nimi *
 
Yhteyshenkilö *
 
Puhelinnumero *
 
Sähköpostiosoite *
 
Sisältöehdotuksen nimi *
 
Sisältöehdotuksen kuvaus *
 
Sisältöehdotuksen kesto sekä mahdolliset pystytys- ja purkuajat *
 
Tekninen toteutus
 
Muut lisätiedot
 
Miten tai miltä osin ehdotuksenne edistää tapahtuman tavoitteita (taide- ja kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä, yleisön osallisuutta, kaupunkilaisten kulttuurihyvinvointia tai edistää kulttuurin ja taiteen moni-ilmeisyyttä)?
 
Tarjous sisällön toteutuksesta (järjestäjä ei korvaa erikseen kuluja, joita ei ole tarjousvaiheessa huomioitu). *
 
Tämä lomake kerää henkilötietoja Jyväskylän Sydän 24 –tapahtuman ohjelmistovalintoja ja yhteydenottoja varten. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Voit tutustua Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden tietosuojaselosteeseen tästä: https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/tss_kulttuuripalvelut.pdf *