Ehdota Teosto-palkintoehdokasta

 
Mitkä tänä vuonna julkaistut tai kantaesitetyt teokset nousevat Teosto-palkintoehdokkaiksi?Haluatko varmistaa, että joku teos tai teoskokonaisuus tulee ehdokkaat asettavan esiraadin tietoon? Huomioithan, että palkinto on teospalkinto, joten palkittavia voivat olla vain teoksen tekijät (säveltäjä, sanoittaja, sovittaja), ei teoksen esittäjä, jos esittäjä on eri kuin tekijä(t). Mikään lomakkeen tiedoista ei ole pakollinen.
 
 
 
 
 
 
Vuodesta 2003 jaettu Teosto-palkinto on yksi Pohjoismaiden suurimmista taidepalkinnoista. Se jaetaan vuosittain yhdelle tai useammalle kotimaiselle musiikkiteokselle kotimaisen luovan säveltaiteen edistämiseksi.
 
Ehdokkaat palkinnon saajaksi valitsee säännöllisesti vaihtuva seitsenhenkinen esiraati, johon Teoston johtoryhmä kutsuu jäsenet. Esiraadin jäsenet ovat kattavasti eri musiikinlajeja tuntevia musiikin ammattilaisia, jotka tekevät koko vuoden ajan perusteellista työtä ehdokkaiden löytämisen, musiikin kuuntelun ja arvioinnin kanssa. Tällä lomakkeella annetut ehdotukset ovat lisä esiraadin omaan työhön, ja esiraati huomioi annetut ehdotukset parhaaksi näkemällään tavalla.