Opiskelijan Maapallokerho

 
Upeaa, olet kohta Nordean Opiskelijan Maapallokerhon jäsen! Täytä vielä muutama kohta, niin pääset nauttimaan klubin jäsenyydestä.
 
Etunimi: *
 
Sukunimi: *
 
Osoite: *
 
Puhelinnumero: *
 
Sähköpostiosoite: *
 
Opiskelupaikkakunta *
 
Olen Nordean asiakas *
 
Lisätietoja
 
Arvonnan säännöt
 
Arvonta järjestetään 17.9. – 9.12.2019 välisenä aikana, jolloin joka toinen maanantai arvotaan lahjajortteja (arvo n. 200 €/kpl). Arvontoja järjestetään yhteensä kuusi.
 
Jokaiseen arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat arvontapäivänä Opiskelijan Maapallokerhon uutiskirjeen tilaajia. Uutiskirjeen tilauksen peruutus päättää automaattisesti myös peruutuksen jälkeisiin arvontoihin osallistumisen. Jokainen uutiskirjeen tilaaja voi voittaa arvonnan vain kerran.
 
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Nordealla on oikeus julkaista voittajien etunimi ja kotipaikkakunta Opiskelijan Maapallokerhon uutiskirjeessä. Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Nordea Bank Oyj.
 
Opiskelijan Maapallokerho
 
Opiskelijan Maapallokerho-uutiskirjeen tilaajana saat Nordea Bank Oyj:n uutiskirjeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin kerran viikossa. Uutiskirjeessä kerromme sinulle mm. mielenkiintoisista opiskelijan talouteen, säästämiseen ja vastuullisuuteen liittyvistä asioista. Saat tietoa opiskelijan eduista ja palveluista sekä lisäksi järjestämme kilpailuja/arvontoja jäsenille. Uutiskirjeen lisäksi voimme olla myös puhelimitse yhteydessä Opiskelijan Maapallokerhon jäseniin opiskelijan etuihin ja palveluihin liittyen.
 
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Nordea Bank Oyj ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt, kuten Nordea Rahoitus Oy, Nordea Funds Oy ja Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, voivat lähettää sähköpostiisi markkinointia Nordea-konserniin kuuluvien yhtiöiden tuotteista, palveluista ja tarjouksista uutiskirjeessä.
 
Antamiesi tietojen perusteella Nordea Bank Oyj ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt voivat myös kohdentaa ja personoida sinulle mainontaa Nordea-konserniin kuuluvien yhtiöiden tuotteista ja palveluista sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Jodelissa, Snapchatissa ja LinkedInissä.
 
Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Nordeassa ja Nordean tietosuojaseloste ovat saatavilla täältä.
 
Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeen yhteydessä olevasta peruutuslinkistä.
 
Tilaamalla uutiskirjeen, vahvistat, että asut Suomessa ja olet korkeakouluopiskelija.