Ennenkuin ilmoittaudutte vapaaehtoiseksi mukaan koulutuksia järjestämään, pyydämme teitä huomioimaan muutaman yksityiskohdan:

 
  • Koulutusten on oltava hands on -periaatteella. Osallistujien tulee päästä harjoittelemaan sekä tekemään itse. Eli workshopeissa koodataan.
  • Osallistuvat yrityksen sitoutuvat järjestämään ja vetämään useamman eritasoisen (Beginner & Advanced) workshopin valitusta ja sovitusta tekniikasta, teknologiasta, ohjelmistokielestä, julkaisujärjestelmästä tai ekosysteemistä.  
  • Koulutukset on hyvä järjestää viikonloppuisin, tätä on toivottu osallistuvien mimmien osalta. Myöskin viikonloppuisin on käytettävissä kokonaisia päiviä. Ilta-workshopit jäävät helposti aivan liian lyhkäsiksi. 
  • Paikalla on hyvä olla kouluttajien lisäksi useampia tutoreita koulutettavien apuna jotta koulutuksesta saatava hyöty olisi todellinen. 
  • Osallistuvat yritykset vastaavat itse kaikista syntyvistä kuluista. 
  • Osallistuvat yritykset vastaavat siitä, että workshopit ovat laadukkaita ja ilmoitetun tason ja vaatimusten mukaiset. 
  • On plussaa, jos voitte pääkaupunkiseudun lisäksi tarjota workshoppeja muussa/muissa kaupungeissa.

Ohjelmistoyrittäjät valitsee #Mimmitkoodaa ohjelmaan sopivat yritykset, hallinnoi ohjelman verkkosivuja ja tarjontaa, markkinoi ja jakaa kiinnostuneille koodarimimmeille ja koodaamisesta kiinnostuneille mimmeille tietoa tulevista workshopeista (valmiit yhteisöt ja postituslistat), hallinnoi ilmoittautumisia ja peruutuspaikkoja sekä vastaa ohjelman mediasuhteista ja julkisuuden saamisesta ohjelmalle, ohjelman tarjonnalle ja ohjelmaan osallistuville Mimmeille esikuvina.
 
Toimimme yhdessä Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura Level Up Koodarit ryhmän kanssa (vain naisille suunnattu FB-ryhmä), ja olemme sopineet, että Level Up Koodareiden jäsenille suunnattu koulutustarjonta tulee yksinomaan #Mimmitkoodaa-ohjelman kautta. Ohjelmistoyrittäjät järjestää myös lanseeraustilaisuudet seuraaville #Mimmitkoodaa kokonaisuuksille.
 
Osallistuvat yritykset saavat halutessaan olla yhteydessä ja jatkaa dialogia omiin workshoppeihin osallistuneiden Mimmien kanssa, esim. jos haluavat tarjota valikoiduille Mimmeille lisäkoulutusta, osa-aikaisia työpaikkoja, trainee -ohjelmia tmv. Osallistuvien yritysten on kuitenkin ensisijaisesti sitouduttava olemaan mukana #Mimmitkoodaa-ohjelmassa kannustaakseen ja mahdollistaakseen lisää naisia hakeutumaan alalle ja oppimaan lisää.
 
 
 
Yritys *
 
Yhteyshenkilö *
 
Sähköpostiosoite *
 
Puhelinnumero *
 
Mitä on yrityksenne coreosaaminen? *
 
Mitä tekniikkaa/ teknologiaa/ ohjelmistokieleltä/ julkaisujärjestelmää/ ekosysteemiä haluaisitte opettaa mimmeille? *
 
Mitä beginner-tason workshopit sisältäisi? (Suuntaa-antava) *
 
Mitä advanced-tason workshopit sisältäisi? (Suuntaa-antava) *
 
Millä paikkakunnalla toimitte? *
 
Jos olette valmiita järjestämään koulutuksia muilla paikkakunnilla, missä haluaisitte?